Massimo Dutti haljina koja je potrebna svakoj ženi sofisticiranog stila

Zahtevni ritmovi svakodnevice pretvorili su haljine u must have komade, tako da je naša pažnja u poslednje vreme usmerena na njih i tražimo nove trendi, ali i najsvestranije modele.

Znamo da u danu ima samo 24 sata i u njih moramo da uklopimo i različite okolnosti i obaveze. Stajling koji ćemo izabrati ujutru, trebalo bi da se stilski nosi sa celokupnim dnevnim programom, a to je pomalo težak zadatak. Iz tog razloga smo započeli stilsku potragu za blagom, kako bismo pronašli haljinu koja može da se nosi u kancelariji, ležernim prilikama i večernjim izlascima.

U novoj Massimo Dutti kolekciji pronašli smo haljinu must have koja ispunjava sve stilske zahteve. Reč je o košulja-haljini koja kombinuje eleganciju i strogost košulje sa ženstvenošću i gracioznošću haljine.

Kao što ćete videti na fotografiji, haljina, koja je pravo stilsko blago, ima impozantnu i fleksibilnu nijansu crne, što vam pruža mogućnost da je nosite sa odgovarajućim aksesoarima u mnogim prilikama, od jutra do večeri. Ima smelu kragnu, laskavu liniju i kvalitet. To je jednostavno haljina koja je potrebna svakoj ženi sofisticiranog stila.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group