Maksi haljina: Jedino rešenje za vrućinu

Lagana i ženstvena, maksi haljina je komad koji će vam najviše trebati u ovim vrelim letnjim danima.

Maksi haljina je savršen recept za letnji stajling, koji daje rešenje čak i kada nemate inspiracije šta da obučete. Ova haljina je jedini komad koji nam je potreban da se sa stilom suočimo sa vrućinom, sve dok pravimo prave izbore za našu garderobu, ulažući u lagane komade.

Idealna duga haljina je napravljena od tkanine poput lana ili pamuka, ima prozračnu liniju koja se ne lepi za telo i može da nas prati u gradu i danima na plaži, uz odgovarajuće modne dodatke. Maksi haljina se može kombinovati sa svim cipelama naše letnje garderobe, od sandala ili papuča, do espadrila, tako da pokriva i našu potrebu za fleksibilnošću.

Kako odabrati pravu maksi haljinu?

Ako smatrate da maksi haljina nije tako laskava za vašu siluetu, onda je dovoljno da proučite naše današnje predloge. Izbegavajte haljine koje su zatvorene na vrhu tela i birajte dizajne sa V izrezom ili otvorenim izrezom. Iako su modeli sa dezenima uvek impresivni, oni vizuelno mogu dodati volumen vašoj figuri, pa je stoga bolje da odaberete monohromatske opcije. Ako želite da istaknete struk, onda izaberite haljinu koja se sužava u struku ili samo dodajte kaiš.

Kombinujte maksi haljinu sa pletenom torbom za letnji gradski izgled. Nosite je u kancelariji sa klasičnom torbom, a uveče izaberite elegantnu torbicu i nakit.

Preostaje da pogledate galeriju fotografija i odaberete maksi haljinu koja vam se najviše dopada.

« 1 2 3 4 5 6 7 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group