Moda - Shopping

Louis Vuitton otvara svoj prvi kafić i restoran

Louis Vuitton, francuski modni brend koji je najpoznatiji po svojim torbama i modnim dodacima, otvorio je svoj prvi kafić i restoran početkom februara 2020. godine.

Francuski modni brend Louis Vuitton kreće u novu avanturu. 1. februara 2020. otvorio je svoj prvi kafić i restoran u novoj vodećoj prodavnici u Osaki u Japanu.

Pored butika, otovren je kafić i restoran, a ponuda La Cafe V i Sugalabo V, na čelu da poznatim kuvarom Iosuke Suga, koji je nekada radio za Joela Robuchona - zvezdu sa 32 Michelinove zvezdice - biće najveća na svetu.

Kafić će biti smešten na četvrtom i poslednjem spratu prodavnice, zajedno sa koktel barom i spoljnim vrtom. Restoran će se otvoriti za vreme večere, podsećajući na još jedan restoran Sugu u Tokiju do kojeg je nemoguće doći, a trenutno je 47. među najboljim restoranima na svetu.

Louis Vuitton samo je jedan od luksuznih brendova koji je počeo da kombinuje prodaju odeću sa ozbiljnim kulinarskim zvezdama.

Pogledajte prekrasan kafić i restoran u galeriji.

foto.citylife.si

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group