Ležerne pantalone koje će zameniti farmerke tokom leta

Udobne i prozirne pantalone koje ćemo dodati svakodnevnom stilu sezone.

U vrelim letnjim danima nošenje farmerki stvara neprijatan osećaj na našem telu. Iako su farmerke omiljene pantalone mnogih žena bez obzira na sezonu, ipak visoke letnje temperature zahtevaju modele ležernog kroja od laganih tkanina.

Kada je reč o letnjim pantalonama obično su to široki modeli napravljeni od tkanina koje omogućavaju koži da diše. Kombinuju stil i udobnost, baš kao i naše farmerke, zbog čega su idealna alternativa za leto.

Opuštene pantalone imaju glavnu karakteristiku koju sada tražimo u našem stilu, fleksibilnosti, pa se uz odgovarajuću odeću i dodatke pretvaraju iz ležernih u glamurozne. Samo odlučite da li ćete ih kombinovati sa ravnim sandalama, papučama ili platformama, u zavisnosti od stila koji želite da kreirate.

Ovog leta predlažemo da investirate u par pantalona od lana, svile ili pamuka, ali i modele od lagane trikotaže. Ovi modeli su nosivi u raznim prilikama, idealni su za šetnje gradom, kancelariju i naravno dane na moru, pa se smatraju neophodnim dodatkom vašoj kolekciji.

Pantalone ležernog kroja lako postaju deo svakodnevnog stajlinga i omogućavaju eksperimentisanje. Nosite ih uz pletenu torbu u gradu, uz jednodelni kupaći kostim umesto topa ili pokušajte da zavežete svileni šal oko torza. Nosite ih sa osnovnom majicom bez rukava za svakodnevni gradski izgled, ali i uz preveliku lanenu košulju u kancelariji. Investirajte u vanvremenske široke pantalone jarkih boja, neutralne modele ili sa jarkim pritnovima ukoliko volite boemsku estetiku.

U galeriji smo izdvojili modele iz aktuelnih kolekcija koji zaslužuju mesto u vašem ormaru.

« 1 2 3 4 5 6 7 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group