Kupaći kostimi ovog leta dolaze u najlepšim bojama

Koje boje se izdvajaju među ovogodišnjim trendovima kupaćih kostima?

Bliži se leto i pravo je vreme za kupovinu novog kupaćeg kostima. Naravno, ne morate da se ograničavate na jedan izbor, jer je leto sezona rezervisana za kupanje na plaži, odmor pored bazena, jezera i reka i kupaći kostimi postaju osnovna odeća za tople letnje dane. Potražite kupaće kostime za koje smatrate da vam najbolje pristaju i obnovite postojeću kolekciju novim dizajnima sezone.

Ako želite da se fokusirate na trendove koje dominiraju ovog leta, onda predlažemo da odaberete kupaće kostime u jarkim i živahnim bojama. U kolekcijama brendova kupaćih kostima naći ćete veliki izbor modela u bojama koje smo videli da dominiraju na pistima, pri čemu se posebno ističu nijanse kao što su svetlozelena, žuta, narandžasta, ljubičasta, plava i ružičasta.

Dakle, ostavite na neko vreme na stranu klasične nijanse i izaberite kupaće kostime u jarkim bojama koji će savršeno istaći vaš letnji preplanuli ten.

U galeriji pogledajte predloge iz aktuelnih kolekcija koji će vam pomoći da  započnete kupovinu.

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group