Košulje koje će dati karakter vašem jesenjem autfitu

Hiljade reči napisali su modni novinari pokušavajući da prenesu stilsku vrednost kapsul garderobe.

U pitanju je odeća koja nije pod uticajem modnih trendova, može da se nosi u većini godišnjih doba, pristaje svim ženama i deluje kao platno na kome se razvija stil. Kada su u pitanju komadi koji čine "kompletnu garderobu" jeseni, košulja je na jednom od prvih mesta na listi.

Jednostavne ili sa dezenom, u veselim ili neutralnim nijansama, upadljivih vanvremenskih dezena, sa mašnom ili velikom kragnom, košulje su sastavni deo jesenjih autfita i mogu se prilagoditi različitim prilikama. U kancelariji u kombinaciji sa pencil suknjom ili cigaret pantalonama, u ležernim šetnjama gradom u kombinaciji sa širokim pantalonama ili omiljenim farmerkama ili u večernjim izlascima u kombinaciji sa mini suknjom ili šortsevima, košulja se obavezuje da obnovi vašu jesenju "odeću" i unese dah obnove u vaš garderober.

Na jesenjoj šoping listi zato ne bi trebalo da nedostaje bezvremenska bela košulja, ali i ona sa prugama. Teksas košulja je takođe veoma korisna kupovina bilo da se odlučite da je kombinujete sa farmerkama ili drugim odevnim komadima. Prateći modne trendove, kožna košulja i košulja jarkih boja poput fuksije, zelene ili crvene su takođe obavezne. Na kraju, ali ne i najmanje važno, obogatite svoju kolekciju košuljama sa dezenom, koje će u svakom trenutku vaš najjednostavniji izgled sa farmerkama učiniti posebnim.

U galeriji pogledajte kakve nam košulje dizajneri predlažu i odaberite svoje favorite.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group