Koje komade kupuju Italijanke ovog leta?

Italijanke, a posebno žene iz Milana, poznate su po svojoj eleganciji.

Skoro da se takmiče sa Francuskinjama u stilu, iako je njihova sopstvena estetika često bujnija - u bojama, šarama, dodacima, sjaju i dizajnu. Naravno, ako pogledate njihovu dnevnu odeću, odmah ćete videti da bezvremenski elegantni elementi ženske garderobe – kao što su bele pantalone, blejzeri po meri, midi haljine, dizajnerske torbe ne izostaju iz njihovog izgleda.

Posebno za ovo doba godine, pretraživanje Instagram naloga Milanesi a Milano, koji beleži odevne kombinacije iz stvarnog života žena iz Milana, dovodi do mnogih ideja šta da stavimo na našu listu za kupovinu ako želimo da usvojimo autentični italijanski stil. Moderne Italijanke ovog leta biraju da nose bele majice bez rukava, ponekad ih kombinujući sa udobnim belim ili bež pantalonama, a ponekad sa modelima sa šarenim dezenom. Takođe, čini se da na njihovoj letnjoj listi za kupovinu ima mesta za razne vrste haljina, kao što su bele, sa dezenom i jednobojne slip haljine, dok ćete ih videti kako nose sve od kožnih ravnih sandala do papuča sa visokom potpeticom.

Italijanke (kao i Francuskinje) se naravno zaklinju u dizajnerske torbe koje nose u svakoj prilici, dok ćete ih tokom leta ćesto videti kako nose prostrane slamnate torbe u gradu.  

U galeriji smo izdvojili stajlinge „običnih“ žena koje u svakom trenutku možete sresti na ulicama Milana, koje nisu stilizovane kao Instagram zvezde, ali će vas svojim nepretencioznim stilom bez sumnje inspirisati.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group