Jakne koje obećavaju eleganciju čak i na najnižoj temperaturi

Prolazimo kroz najhladnije doba godine, odnosno zimu i potreba za kaputom koji će nas zagrejati i na najnižoj temperaturi veća je nego ikad.

Prema rečima modnih stručnjaka, u zavisnosti od predviđenih stepeni Celzijusa za svaki dan, možemo izabrati i odgovarajući kaput. Kada je napolju temperatura niža od deset stepeni, najbolji izbor koji možemo napraviti je jakna.

Poslednjih godina jakne, posebno one dugačke i mekane su najbolji izbor koji će nas zaštiti od hladnoće. Kombinuju se sa svime što odlučimo da nosimo i greju nas, a istovremeno se osećamo moderno.

Dakle, ako želite da u svoju garderobu dodate udobnu jaknu, modele koje ćete naći u zimskim kolekcijama luksuznih brendova su upravo ono što vam treba. Predlažemo da počnete sa jaknom u neutralnoj nijansi kao što je bela, crna ili bež i da kasnije obogatite svoju kolekciju hrabrijim tonovima poput crvene ili žute.

U galeriji pogledajte naš izbor i izaberite svoje favorite.

« 7 8 9 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group