H&M haljina koja je postala viralna na TikTok-u

Mini šarena haljina iz nove H&M kolekcije koja će obnoviti vaš stil.

Poslednjih godina, TikTok je uspeo da se izbori za važno mesto u našem svakodnevnom životu. Glavni razlog zašto je ova društvena mreža toliko popularna je taj što svako od nas lako može pronaći sadržaj koji mu odgovara. Ako ste ljubitelj mode kao mi, možete tačno razumeti na šta mislimo. Skrolovanjem ili pretraživanjem možete pronaći širok izbor video zapisa sa stilskim savetima, predlozima za moderne autfite i komade iz novih kolekcija koji postaju popularni. Ovog proleća se upravo to dogodilo sa haljinom iz nove H&M kolekcije.

High street brend je uspeo da se nađe među modnim liderima, jer nudi širok izbor odeće za svaki tip tela i stil. U već predstavljenoj kolekciji za proleće/leto 2023, TikTok fashioniste uspele su da izdvoje svoju omiljenu haljinu koja je odmah postala viralna. Tačnije, radi se o mini haljini sa veoma tankim bretelama. Pored svog kroja, koji ističe siluetu na najženstveniji način, H&M haljina kombinuje nijanse fuksije, narandžaste, roze i ljubičaste za veoma upečatljiv efekat.

Ali zašto smo izdvojili ovu haljinu? Pre svega, idealna je i za proleće i za leto. Takođe, možete je nositi na različite načine. Za prolećnu sezonu možete je kombinovati sa belom majicom i patikama za ležeran izgled ili nositi sa blejzerom i parom sandala sa visokom potpeticom za noćni izlazak, dok je za leto dovoljno da je kombinujete sa vašim omiljenim ravnim sandalama. U svakom slučaju, sigurno je da ćete uživati u nošenju.

@gia955555 #hm #dress #hmnewin #outfit ♬ positions - Ariana Grande
@cutetravels05 Searching for the perfect spring dress at @H&M 🌸 which one should I choose?🌷 #springdresses #springdress #springoutfit #hm #hmdresses #cutedress #babydolldresses #aesthetic #springaestheticvibes ♬ Spring is coming - afamilyfarmhouse

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group