Haljina koju ćemo ujutru nositi uz patike, a uveče uz štikle

Fleksibilni komadi garderobe koji uz male izmene mogu da nas prate od jutra do mraka, uvek su nam omiljeni. Posebno tokom leta tražimo ključne komade koji će nas pratiti u kancelariji, u popodnevnim šetnjama, čak i na plaži. U ovu kategoriju spada i haljina koja se prilagođava svakoj prilici i neophodna je u našem ormaru.

Wrap haljina je udobna i ultra ženstvena, jer obuhvata siluetu i naglašava struk. Istorija wrap haljine datira iz 1974. godine, kada je Diane Von Furstenberg lansirala haljinu za svaki tip tela, stavljajući svoje ime na svetsku mapu mode. Haljina nastavlja da piše svoju priču, uvek u toku i na prvoj liniji fronta.

U leto 2022. wrap haljinu ćemo svakako dodati na našu listu za kupovinu, jer ćemo je ujutro nositi sa patikama i sandalama, a uveče sa visokim potpeticama, na kraju krajeva, kako je kreatorka Diane Von Furstenberg rekla, wrap haljina je naš prijatelj koji nas prati i na poslu i kada flertujemo.

Vodeće modne kuće i brendovi su svake godine inspirisani ovim klasičnim komadom garderobe za sva vremena i predstavljaju nam sopstvene verzije wrap haljine. Može biti jednobojna, sa printom, mini, maksi ili midi, od prozračne tkanine koja grli telo i omogućava potpunu slobodu kretanja.

Pogledajte galeriju fotografija i otkrijte svoju omiljenu haljinu koja će vam savršeno odgovarati za svaku priliku.

« 1 2 3 4 5 6 7 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group