Elegantne lanene pantalone koje ćete nositi u narednim mesecima

Istorija lana počinje pre mnogo vekova, kada su ljudi uzgajali biljku uglavnom zbog njenih tekstilnih vlakana, a proizvedeni materijali su smatrani toliko vrednim da su često zamenjivali novčiće u raznim transakcijama.

Tačnije, odeća od ovog materijala, odnosno platna, bila je namenjena uglavnom kraljevskoj porodici i aristokratama i smatrana je znakom bogatstva. Naravno, bio je sinonim za eleganciju i sofisticiranost. Glavni razlog zašto su se opredelili za lanenu odeću bio je taj što je tkanina bila hladna i prozračna, stoga idealna za letnje mesece.

Putujući nekoliko vekova kasnije i došavši do današnjih dana, lan nastavlja svoju veoma uspešnu trku u svetu odeće, a odevni predmeti napravljeni od njega su sastavni deo letnjeg odevanja. Ovog leta, međutim, pažnja modnih stručnjaka bila je malo više usmerena na lanene pantalone, koje će po svemu sudeći zameniti sve ostale suknje i pantalone. Osim što je to način da se nosite sa visokom temperaturom, sada možete pronaći tako širok izbor lanenih pantalona da zadovoljite svaki kodeks oblačenja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EMELIE LINDMARK (@emitaz)

Lanene pantalone zemljanih tonova koje su savršene za vaš stil na moru, pantalone jarkih boja za ležerne izglede, modeli od lana sa dezenom za elegantne noćne odevne kombinacije, sa naborima koje su obavezne za kancelarijski autfit. Istovremeno, možete pronaći pantalone od lana u različitim krojevima, tako da možete izabrati idealan model prema svom tipu tela.

U galeriji pogledajte modele koji su se nama najviše dopali, i verujemo da ćete pronaći svoje favorite.

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group