Moda - Shopping

BOSS - KAMPANJA JESEN/ZIMA 2015

Umetnički direktor Džejson Vu zaranja još dublje u svet Boss brenda, svojom trećom kampanjom…

Sa berlinskim stavom i industrijal raspoloženjem na slikama, možemo videti predmete iz nove kolekcije, koje nam predstavljaju Klement Šabernaud i Edi Kembel. Jesen/zima 2015 kampanja delo je fotograda Inez van Lamsvird i Vinuda Matadina, dok je pravac snimanja delo Stivena Galoveja. Slike koje možemo videti predstavljaju nezaustavljiv osećaj pokreta i energije, unutar dramatične postavke koja je napravljena od slojeva antracitnog felca.

Odabir modela bio je ključni element: “Postoji neka smelost u njima, što je nešto što nismo tako mnogo istraživali u prve dve kampanje”, rekao je umetnički direktor Džejson Vu. “U pitanju je interesantna evolucija. Klement ima veoma muževan izgled, dok u isto vreme poseduje i prefinjenost koja je ekstremo moderna, dok, u mojim očima, Edi predstavlja lice svoje generacije. Oboje nam donose taj osvežavajući osećaj sadašnjice.”

Muške i ženske kolekcije pričaju nam jednu priču, sa suženom paletom boja, koja se sastoji od crne, crvene, kamel i sive boje. Mešani šabloni, inovativna upotreba vune i smele injekcije boje, za njega i nju, vode nas dalje u univerzum Boss mode, dok na savršeni način predstavljaju suštinu ovog poznatog brenda. 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group