7 vintage Chanel komada koje bismo nosili zauvek

Pravilo „Kupite sada i nosite zauvek“ uvek se odnosi na Chanel artikle.

Chanel revija za sezonu proleće/leto 2022, koju smo videli pre nekoliko dana na nedelji mode u Parizu, bila je posveta kasnim 80-im i ranim 90-im, i to je dokazano na mnogo različitih načina.

Kreativna direktorka brenda Viržini Viar, želeći da uhvati modni duh koji je vladao tih decenija, odvela nas je u vreme kada su manekenke pozirale fotografima i smeškale se dok su hodale modnom pistom.

"Zaista mi se dopao zvuk blica koji se čuo na revijama osamdesetih", objašnjava ona. „Želela sam da ponovo stvorim ovaj osećaj.“

Što se tiče odeće, ona je sledila istu filozofiju, koja podseća na stare Chanel komade iz 90-ih, ali koji su i danas ostali potpuno moderni. Na modnoj pisti videli smo kostime u pastelnim bojama, crno-bele kupaće kostime u omiljenoj kombinaciji boja Coco Chanel, bisere, torbe i druge legendarne Chanel aksesoare. Naravno, kultne torbe na preklop ili klasične jakne od tvida nisu nedostajale, dokazujući koliko je vanvremenska investicija Chanelov predmet.

Kupovina iz druge ruke cveta, kako za ljubitelje mode koji traže pravo blago za svoj garderober, tako i za sve one koji se žele okrenuti održivosti birajući vintage komade kako bi smanjili svoj ekološki otisak.

Vintage Chanel ostaće sa vama zauvek, zbog čega smo izabrali najlepše modele koji su sada dostupni u online buticima.

Kupite sada i zauvek nosite – ali pre toga odaberite favorite u galeriji fotografija!  

« 1 2 3 4 5 6 7 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group