7 laganih jakni za prohladne letnje dane

Možete ih nenametljivo baciti preko ramena ili ih nositi preko majica.

Vreme možda podseća na leto, ali više puta nas iznenadni pad temperature podseti da kalendarski najtoplije godišnje doba još uvek nije stiglo.

Naročito uveče, čak i leti mnogo puta, potrebna nam je lagana jakna koja će nas spasiti od letnjeg povetarca i istovremeno nam dati dodatnu dozu stila jer će biti još jedan element našeg modernog stajlinga.

Letnje jakne na koje ćemo se fokusirati su kratke, izrađene od laganih tkanina i pogodne su za nošenje sa svim letnjim komadima iz našeg ormara. Ako ste ljubitelj poslovnog ležernog stila, sako u živopisnoj nijansi je idealan predlog za vas. Ako tražite jaknu koju ćete lako kombinovati sa svakodnevnim stajlinzima, klasična teksas je bezvremenski izbor koji svakako treba da uključite u svoju garderobu. Za veoma visoke temperature, međutim, potražite lagane prsluke bez rukava koji se mogu nositi na golom telu ili preko majice.

U galeriji smo uzdvojli 7 cool letnjih jakni u koje sada možete investirati i koje će vas pratiti u narednim mesecima.

« 1 2 3 4 5 6 7 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group