20 „vrućih“ modnih brendova prema Lystu

Koja je modna kuća zauzela prvo mesto pred kraj godine?

Prema rezultatima koje je objavio Lyst za treći kvartal 2021. pred sam kraj godine, titula najuticajnijeg brenda pripada brendu Balenciaga, koji je brend Gucci skinuo sa trona.

Popularna platforma za kupovinu obradila je podatke iz pretraga kupaca i na kraju dobila listu 20 najboljih modnih brendova. Kuća Balanciaga zahvaljujući povratku visokoj modi, impresivnoj reviji u Parizu, kolekciji u saradnji sa video igricom Fortnite, saradnji sa Kanjeom Vestom na predstavljanju novog albuma „Donda“, ali i prisustvu kuće na MET Gala sa raznim izgledima, među kojima je i Kim Kardašijan o kojoj se mnogo raspravljalo, ima sve razloge da bude na samom vrhu jer je uspela da natera sve da pričaju o njoj i naravno da traže komade iz njene kolekcije.

Gucci je došao na poziciju broj dva, Dior je na trećem mestu, Prada na četvrtom, Louis Vuitton je zauzeo peto mesto. Na šestom mestu susrećemo sportski brend Nike, na sedmom kuću Bottega Veneta, dok su na osmom i devetom mestu kuće Versace i Fendi zahvaljujući kolekciji koju su zajedno kreirali "Fendace".

Ostatak liste upotpunjuju:

10. Saint Laurent, 11. Moncler, 12. Burberry, 13. Valentino, 14. Off-White, 15. Loewe, 16. Alexander McQueen, 17. Givenchy, 18. Balmain, 19. Jacquemus, 20. Dolce&Gabbana.  

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group