10 komada u boji korala koji će naglasiti vaš ten

Letnji klasik!

Kako kažu u jednom starom mimu: „Nešto je moderno, a nešto je večno“. Ovo se u potpunosti odnosi na trendove u određenim bojama.

Nijanse dolaze i prolaze, ali svakog leta raste interesovanje za nijanse koje naglašavaju preplanulost. Uostalom, ko ne želi da pokaže prelepu bronzanu nijansu kože stečenu na odmoru pored mora? Jedna od ovih boja, harmonično naglašava ten i to je nijsansa korala.  

Gucci Resort 2023

Koralna nijansa je negde između ružičaste i narandžaste u paleti boja (iako je mnogi s pravom smatraju nijansom crvene). I, kao što naziv govori, podseća na nijansu kojom su obojeni korali. Možda je ova "morska" asocijacija ono što ovu boju čini tako privlačnom i "letnjom". Na ovaj ili onaj način, zaista izgleda sjajno na preplanuloj koži - tako da ne vidimo razlog da ne izvučete koralnu haljinu ili bluzu iz garderobe ako ste već uspeli da steknete prelepu zlatnu nijansu tela.

Pa, ako iz nekog razloga niste kupili ništa u ovoj boji, onda je naš današnji članak za vas. U galeriji smo izdvojili najbolje komade u koralnim nijasnama - samo treba da izaberete onaj koji savršeno odgovara svim vašim potrebama.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group