10 kaputa iz Zare koje ćete nositi godinama

Moramo priznati da je kupovina bezvremenskog kaputa za jesen jedan od najtežih zadataka. Međutim, to je jedina stvar koju kupujemo bez ikakve sumnje i ne postavljamo sebi pitanje "Da li ću ga nositi?"

Ovakve misli definitivno ne postoje pri kupovini klasičnog dizajna kaputa. Možda nismo sigurni da li želimo da kupimo novi par zdepastih čizama koje su moderne, jer ne znamo da li ćemo ih nositi sledeće godine. Ili da sumnjamo u to da li želimo da ulažemo u trendove 2000-ih i sve ove farmerke sa niskim strukom koje promovišu sve kuće i brendovi, kao trend godine. Ali vanvremenski kaputi su druga stvar.

Kaputi, dakle, imaju posebno mesto u našem ormaru. Crni, dugi kaput će uvek biti moderan. To je ono što vam prvo padne na pamet kada želite siguran izbor koji će vam osigurati elegantan i potpun izgled. Isto važi i za kapute u kamel ili sivoj nijansi.

Pogledali smo ponudu brenda Zare kako bismo pronašli klasične opcije za jesenju i zimsku sezonu. Brend prepoznaje važnost vanvremenskih komada, zbog čega u svakoj svojoj kolekciji, osim trendova sezone, ima sve klasike koje ne bi trebalo nedostajati našoj garderobi.

U galeriji su naši favoriti.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group