Moda - Aksesoari

Najupečatljivije ženske torbe koje nam donosi 2021. godina

Na samom početku Nove 2021. godine ono čemu se između ostalog najviše radujemo su novi trendovi.

Novi stilovi, boje, kombinacije, dezeni i nove mogućnosti za isticanje vlastitog ukusa. U nadi da će nam ova godina doneti više slobode, u pogledu kretanja, izlazaka i pojave u javnosti uopšte, okrećemo se ka obnavljanju našeg garderobera i pronalaženju aksesoara bez kojih pojava jedne dame nije kompletna. A kad smo kod njih, ono čime smo danas rešili da zagolicamo vašu maštu su najupečatljivije ženske torbe koje nam dolaze na samom startu 2021. godine.

Jednom rečju nezahvalno ih je opisati. Živopisne i smele, paperjaste i meke, sa velikim lancima u vidu kaiševa, sa vidljivim monogramima vaših omiljenih brendova. Potpuno slobodne, geometrijske, strukturalne i zavodljive – reklo bi se za svakog po nešto. Smisao svake od njih je da vam podari smelost da budete ono što jeste – jedinstvene, ženstvene i odvažne, dame sa stilom.

Bilo da ste u potrazi za svakodnevnom varijantom, nekim glam izdanjem, tašnom koji biste nosili pri odlasku na posao ili vam treba neka veganska torba, među najaktuelnijim torbama koje nam donosi 2021. godine, pronaći ćete sve to, pa i više od toga. Perje, lanci i perle definisale su njihov izgled i s velikom prefinjenošću nadogradile klasičan dizajn.

Zavirite u našu galeriju i pokušajte da im odolite.

Ž.J.

Izvor: Cosmopolitan

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group