Ljubav & Sex

Znaci koji vam govore da vam je suđeno da budete zajedno

Čak i kada ste ludo zaljubljeni u nekog, često je teško zaključiti da li je ta osoba – ona prava.

Kako možete da znate da se vaša osećanja prema njoj neće promeniti za godinu dana? Ili za deset? Odluka da sa nekim provedete ceo život nije mala stvar i ne treba biti doneta bez razmišljanja. Kao i pri bilo kojoj drugoj važnoj odluci, treba da sagledate stvari iz svih uglova i izvedete zaključak da li je on vaša srodna duša. Da li vam je suđeno da budete zajedno? I šta zapravo to znači?

Kao prvo to što je nekom suđeno da bude sa svojom voljenom osobom, ne znači da će ta veza da uspe bez imalo truda. Kao i u svim drugim situacijama, ako želite da nešto uspe, morate da se potrudite oko toga. Jer ljubav je ponekad komplikovana, ponekad vam zadaje udarce, ponekad vas natera da sami sedite u ćošku i plačete a ponekad vas spasi od vas samih.

Ako verujete u to da svako od nas ima svoju drugu polovinu, srodnu dušu ili onog ko mu je suđen, kako biste lakše prosudili da li je vaša voljena osoba ona prava, donosimo vam znake koji vam to mogu otkriti.

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group