Znaci koji će vam otkriti da on nije osoba za vezu

Pronalaženje "gospodina pravog" nikada nije lako. 

Ponekad vam srce mora biti slomljeno više puta nego što uopšte pretpostavljate da možete to da podnesete. Morate da poljubite mnogo žaba, dok konačno ne pronađete onu koja će se pretvoriti u princa.

Otkrivamo vam znake koji će vam jasno ukazati da se vaša žaba neće pretvoriti u princa, kako ne biste gubile vreme i energiju na nekoga ko će vam samo slomiti srce.

Davanje lažnih obećanja

Jedno je dati obećanje, a nešto sasvim drugo isto i održati. Ukoliko muškarac sa kojim ste jedino zna da daje obećanja, ali ne i da bude dosledan onome što obeća, možete biti sigurne da se poigrava sa vama. Nijedan pravi muškarac se neće obavezati na nešto što ne može da ispuni, a čak i ako se tako nešto dogodi,  biće mu žao i učiniće sve da vam se na neki način iskupi.    

Ne komunicira konstantno sa vama

Komunikacija je jedan od osnovnih činilaca uspešne veze. Ona mora da bude iskrena, konstantna i izbalansirana (previše poruka i poziva mogu biti jako iritantni). Ukoliko se muškarac sa kojim se viđate javlja samo da bi vam rekao da vas voli ili da proveri da je sa vama sve u redu, onda je to dobar znak. Sa druge strane, ukoliko se ne trudi da vas čuje kada niste zajedno ili vas obasipa porukama i pozivima, to je očit znak da nešto među vama ne štima.

Nema vremena za vas

Još jedan bitan aspekt uspešne veze jeste vreme koje provodite zajedno. Ukoliko vaš trenutni partner ima vremena za svoju karijeru, za drugove, za hobije, ali retko kada i za vas, na taj način vam jasno pokazuje da niste na listi njegovih prioriteta. Ono što je još važnije, takvo ponašanje je dokaz da nije spreman da se veže za nekoga, a to je bolje saznati pre nego kasnije. 

Još uvek nije naučio šta je poštovanje

Zaboravite na to da li poštuje vas ili ne i posmatrajte kako tretira druge. Ukoliko ukazuje poštovanje isključivo onima koje smatra sebi jednakima, ali ne i onima koje smatra inferiornima, možete biti sigurni da će u jednom momentu prestati i vas da poštuje, kao i vaša ubeđenja i ljude koji su vam bitni. Verujte nam, ne želite da čekate da se to desi. Bolje bi vam bilo da odmah pobegnete daleko od takvog čoveka, jer ako nije u stanju da poštuje SVAKOG čoveka, to pokazuje kakva je osoba.

Sebičan je u krevetu

Budimo iskreni: Bez obzira na to što želite da udovoljite svom muškarcu u krevetu, ne želite da budete jedini koji se trudi. Ukoliko je njemu jedino stalo do vlastitog zadovoljstva, verujte nam, zaslužujete bolje.

Ne radi na sebi

Pod ovim ne podrazumevamo da bi trebalo da se trudi da bude bolji od vaših bivših, ali ukoliko je njegova ljubav prema vama dovoljno jaka, dobiće želju da unapređuje sebe. Ovo neće biti iz sebičnih pobuda, baš naprotiv, biće zato da bi se što bolje uklopio sa vama i učinio vas što srećnijom. Ukoliko ne radi na sebi, ne dozvolite da manjak njegove ambicije utiče na vas i da vam traći vreme. Nijedan čovek nije savršen i zato, dame, zapamtite sledeće: Bez obzira na to koliko vas voli i koliko je savršen za vezu, praviće greške i imaće uspone i padove, kao i vaša veza. Ono što je zaista važno je njegova spremnost da koriguje i ublaži svoje mane sa kojima vi ne možete da se pomirite - dakle spremnost da radi na sebi. Ukoliko ista tendencija postoji i kod vas samih, uspeh je gotovo zagarantovan.  

Želimo vam mnogo sreće u pronalaženju svog savršenog partnera!

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group