Znaci da se on samo pretvara da mu nije stalo do vas, ponašajući se kao kreten

Da li svi momci zaista toliki kreteni ili se samo ponašaju kao takvi?

Pa, činjenica je da je dobar deo muškog sveta prilično za zaobilaženje. Većina njih ne tretira devojke s poštovanjem i sve što žele od vas je veza za jedno veče. Međutim, ima i onih koji se samo pretvaraju da ih i ne zanimate preterano. To je posebno zanimljiva kategorija. Hmm, pitanje je: zašto se ponašaju kao kreteni, ako nisu takvi? Iako većina nas misli da muškarci nisu komplikovani, činjenica je da su teže razumljivi nego žene.

Kada žena ima neki problem ona će se poveriti drugarici ili sestri i izbaciće iz sebe to što je muči. Uz par saveta uspeće da nastavi dalje. Međutim, momci ne funkcionišu tako. Od njih se očekuje da lako upravljaju emocijama. Ali, oni su jednako emotivni kao i žene, samo što imaju čudan način na koji se nose s emocijama. Ti njihovi načini ih pretvaraju u kretene. U našoj galeriji vam otkrivamo znake da se momak koji vas zanima bori sa dubokim emocijama, ponašajući se kao kreten.

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group