Zašto žene napuštaju muškarce koje vole?

Žene imaju običaj da ulažu mnogo u svoju ljubavnu vezu.

One će dati i srce i dušu onom koga vole. Sklone su tome da slepo veruju, brane, hrabre i veličaju onog koga vole. Žene su te koje ne stavljaju sebe na prvo mesto kada su iskreno zaljubljene. Mada ne bi trebalo. Neretko se dešava da muškarac koji nije iskreno zaljubljen, iskoristi poverenje žene i ponaša se prema njoj veoma loše. Štaviše, muškarci znaju da budu veoma dobri glumci, i da zamažu oči svojim partnerkama do te mere da svi oko nje vide realnost, a samo ona i dalje misli da je u srećnoj vezi.

Samo žena koja ima dovoljno samopoštovanja može da proceni vezu u kojoj se nalazi i da odluči da li će ostati u njoj ili nastaviti dalje. Muškarci se brzo i lako zasite slabih žena koje pred njima padaju na kolena od svoje zaljubljenosti. Njima je potreban jednako dobar "protivnik" od kog će njihova kolena klecati. Ako ste se ikad zapitali zašto žene napuštaju muškarce koje vole, odgovor možete pronaći u našoj galeriji.

« 1 2 3 4 5 6 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group