Veza sa starijim muškarcem? Zašto da ne?

Da li ostvariti vezu sa starijim muškarcem?

Ova pitanja postavljate sebi, jer donosite odluku da imate vezu sa starijim muškarcem koji ime godina skoro kao vaš otac. Nema razloga da postavljte ta pitanja sebi i budete u dilemi. To svakako ima svojih prednosti, a pokušaćemo i da razotkrijemo i razloge toga.

Uvek je bilo tabu tema u našem društvu-stariji muškarac ili mlađi) mislim na razlike u godinama „neprihvatljive“ za našu sredinu: od petnaestak do dvadest, dvadest i pet godina razlike. Imati vezu sa mladjim muškarcem nekih, deset, petnaest godina mlađim od vas treba imati tonu tolerancije za nezrelog mladića u svojim dvadeset pet godina i to je opravdano ako volite mlađe muškarce, ali ako imate pored sebe nekog starijeg deset, petnaest, dvadeset godina od vas a on je i dalje nezreo i ponaša se kao dvadesteogodišnjak, e, tu već nema te tolerancije koja bi vas zadržala pored njega.

Međutim, postoje i stariji muškarci koje možete da sretnete i gde možete uživati u vezi sa njima, koji vam mlađi muškarci nikada ne mogu priuštiti, niti se uporediti. Otkrivamo vam u našoj galeriji zašto treba imati vezu sa starijim muškarcem.

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group