Ljubav & Sex

Veza sa samohranim ocem – da li je to dobra ideja?

Biti samohrani roditelj je vrlo nezahvalna uloga.

Dovoljno je izazovno nastojanje dva roditelja da odgoje dete u ispravnom smeru u svetu koji se konstantno menja i koji vas iskušava na svakom koraku, a naročito kada je to fokusirano na jednu osobu. Samohrani roditelj u većini slučajeva je majka. Vrlo retko se događa da sud presudi u korist oca kada je reč o starateljstvu nad detetom. Pa opet, kada se to dogodi, poteže se lavina pitanja u smislu "da li će on znati kako da odgaja dete, naročito ako je žensko dete?", "da li ima nekog da mu pomogne?". Upustiti se u vezu sa osobom muškog pola koja je samohrani roditelj, je poseban izazov.

Možda ste se već sučili sa pitanjima"kako ćeš izaći na kraj sa njegovom decom?", jer maćehe su neretko u pričama predstavljene kao zle veštice. Na svu sreću ne živimo u svetu bajki, ali isto tako ne živimo ni u savršenom svetu gde su uloge jednako podeljene. Svako od nas ima svoju prošlost, punu uspona i padova, i poneki "mali prtljag" koji vuče sa sobom. Ako se pitate da li da se upustite u vezu sa samohranim ocem, nastavite da čitate redove koji slede. Otkrivamo vam prednosti ove veze:

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group