Vabbing: Tajno oružje za privlačnost

Poznati svet društvenih mreža ponovo je došao do čudnog otkrića, koje ovoga puta nosi ime Vabbing.

Iako ovaj trend postoji već neko vreme (pojavio se negde 2019. godine), ponovo je postao popularan zahvaljujući TikTok platformi. Pre oko mesec dana, jedna devojka je postavila video na TikTok-u u kojem je strastveno rekla da Vabbing funkcioniše. Konkretno, objasnila je da su joj muškarci prilazili, častili je pićem i darivali poklone. Ovaj video je postao viralan i trenutno ima nešto manje od 4 miliona pregleda.

Ali šta je Vabbing?

Vabbing dolazi od reči vagina i tapkanje. Ono što žena u osnovi treba da uradi je da koristi tečnost iz svoje vagine, utapkajući delove na koje bi inače stavljala parfem, vrat, ručne zglobove i iza ušiju. Prema glasinama, zbog toga je sve više privlačnija muškarcima jer vaginalni sekret sadrži feromone. Gde su feromoni, reč je o hormonu seksualne privlačnosti, čije postojanje, naravno, još uvek nije naučno potvrđeno kod ljudi i u kojoj meri utiče na njihovo ponašanje.

Naučni podaci o Vabbingu ne postoje. Vaginalne tečnosti sadrže kopulin, za koji se čini da povećava testosteron kod muškaraca, ali nije jasno da li on određuje njihovo ponašanje. Takođe se menja u zavisnosti od faze ženskog ciklusa. Mnogi seksolozi tvrde da Vabbing deluje. Ali može delovati kao placebo za ženu koja ga proba. Oseća da je privlačnija zahvaljujući navodnim feromonima koje je primenila na svoje telo, pa nesvesno deluje samouverenije. A, kao što znamo, samopouzdanje je zaista veoma privlačno. Dakle, moguće je da su te noći kada ste bili naparfimisani svojom sopstvenom esencijom, neki dečaci prišli i razgovarali sa vama. Vi ste sami uzrok, čak i ako mislite da je Vabbing „kriv“.

Ipak, Vabbing kao takav je potpuno bezopasan, sve dok se poštuju pravila higijene, kako bi se izbegao rizik od kontaminacije osetljivog područja. Zato se istuširajte i operite ruke pre nego što upotrebite prste da nanesete svoj „novi“ parfem.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group