Top 7 tajni najboljeg seksa u vašem životu

Seksolog vas neće savetovati loše!

1. Seks nije samo orgazam, već...

Kao što znate, žene ređe doživljavaju orgazam od muškaraca, i iako su se mnogi već navikli na to, uvek možete pokušati da poboljšate statistiku. Na primer, ne fokusirati se na orgazam kao takav, dodati raznolikost svom seksualnom životu (i ne postupati po istom scenariju), ne prekinuti seks nakon orgazma drugog partnera.

2. Bol nije norma

Neke žene veruju da je bol deo seksualnog iskustva i čest pratilac vaginalnog seksa. Međutim, u zdravom intimnom životu nema mesta za bol! Ako se osećate neprijatno, obavezno posetite svog ginekologa i testirajte se. Psihički bol postoji zbog straha ili iz nekog drugog razloga. U svakom slučaju, morate to shvatiti.

3. Mnogo toga je dozvoljeno u seksu

Pronalaženje norme u seksualnim interesima, fantazijama i igrama je besmislena vežba. Mala je lista tabua, odnosno sklonosti koje društvo ne pozdravlja, a sve ostalo je dozvoljeno. Stoga, ne oklevajte da eksperimentišete i dobijete nove senzacije!

4. Komunicirajte

Komunikacija između partnera ne mora da bude verbalna, ali treba da budete u mogućnosti da jedno drugom prenesete svoje želje. Nekim parovima je lakše komunicirati, nekima je teže, ali nema potrebe da se plašite da govorite naglas o seksu. Kroz komunikaciju intimni život može postati bolji.

5. Seks sa penetracijom nije obavezan

Redovni seks je samo mali deo intimnog iskustva para i ne mora da se dešava sa svakim orgazmom. Najbolje je da kombinujete različite tehnike koje oboje volite, i ne brinite ako seks ne postane uvek seks u uobičajenom smislu.

6. Ne postoji koncept "dobri u krevetu"

Teško je biti as u nečemu što zavisi od truda dvoje ljudi, njihove povezanosti, iskustva, znanja i poverenja. Zaista sjajan seks je kombinacija prihvatanja vašeg tela, ponosa na svoju seksualnost, opuštenih fantazija i sposobnosti da svom partneru prenesete ono što zaista želite.

7. Razmišljanje tokom seksa

Fokusiranje na trenutak tokom seksa je sjajno, a većinu vremena ove sesije se pretvaraju u ugodna seksualna iskustva. Međutim, ponekad se ljudi ometaju razmišljanjem o tome kako izgledaju kada njihov partner doživi orgazam, itd. I to je takođe u redu! Vremenom ćete se verovatno umoriti od puštanja stranih misli u glavu, a kada primetite koliko je proces od ovoga postao prijatniji, o svemu drugom razmišljaćete nekom drugom prilikom.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group