Top 5 igračaka koje biste mogli da probate u spavaćoj sobi

Ako ste u dugoj vezi i sve je sjajno, možda je vreme da malo začinite vaš seksualni život.

Naravno, najvažnija stvar u bilo kojoj vezi jeste da je iskrena i ispunjena ljubavlju... I naravno seksom. Da se ne lažemo, seks je VELIKI deo veze. Ukoliko stvari u spavaćoj sobi postaju malo ustajale i dosadne, odlučite sami koja od ovih pet igračaka bi najviše odgovarala vama i vašem muškarcu.

Vibrirajuće jaje

Plaši vas ime? Nema potrebe. Vibrirajuće jaje, drugačije poznato kao “metak” je jedna od najboljih stvari ikada izmišljenih. Možete ga koristiti sa partnerom ili sami, postoje jaja sa daljinskim upravljačem i ona bez, ima ih u najrazličitijim bojama! Sa vibrirajućim jajetom orgazam vam je zagarantovan svaki put. Da, SVAKI PUT.

Lisice

Najpoznatija seks igračka ikada, možda čak i najstarija. Volite da budete dominantni ili potčinjeni? Svakako veoma zanimljive za upotrebu, a primena je raznovrsna. Plastične, metalne, sa ključem i bez, krznene ili ne, zabava je zagarantovana.

Lubrikanti i ulja

Posetite najbliži seks šop i videćete najrazličitije lubrikante i ulja. Lubrikanti omogućavaju lakšu penetraciju i veće uživanje. Postoje u raznim mirisima i ukusima, bojama, sa grudvicama ili bez, svejedno je. Nađite ono koje vam najviše odgovara i zabavite se.

Mini dildo

Kad kažemo “mini”, upravo na to mislimo. Mali je i diskretan. Ništa nije strašnije od masivnog dilda – posebno ako ga koristite prvi put. Sjajan izbor kao prva igračka koju ćete probati sa partnerom jer nećete pobeći vrišteći: “Sklanjaj to od mene!”, već ćete uživati.

Vibrirajući prsten za penis

Gotovo vidimo kako se mrštite na sam naziv. “Pobogu, šta je ovo?”. Nije toliko strašno koliko zvuči. Nije tajna da neke žene ne mogu da dožive orgazam samo seksom (Ne, niste jedine), i ovde stupa na scenu vibrirajući prsten. Poboljšava cirkulaciju vašeg partnera i ujedno čini da erekcija traje znatno duže. Sad ste već zainteresovani, zar ne? Prsten se može namestiti tako da ujedno masira i vaš klitoris ili njegove testise, svejedno je, užitak je zagarantovan.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group