Tipovi žena o kojima muškarci sanjaju

Dok neke žene rade na svom telu u teretani, sede u redu kod kozmetičara i od jutra do mraka rade na samorazvoju da bi postale devojke iz snova, odlučili smo da saznamo kako ova žena iz snova zaista izgleda.

Ne mislimo na savete u ženskim publikacijama, već na pravu sliku sveta. Da bismo to uradili, zamolili smo muškarce da nastave rečenicu "Sanjam o ženi koja ...".

Evo njihovih odgovora.

„Sanjam o ženi koja ne zna da kaže Ne“

Ovo je još jedan popularan san iz dečačkih dana, bar dok ne upoznaju takvu ženu.

Lako se sa njom komunicira, savršeno vas razume, čak i ako ste glupi, sama preuzima inicijativu i nikada ništa ne odbija. Nikada i ni u čemu, baš tako. U principu, ovo je dovoljno.

„Sanjam o ženi koja je duhovita“

Ako mislite da su samo žene te koje sanjaju o smešnom klovnu koji će njihov život pretvoriti u praznik, varate se. Muškarci takođe često sanjaju o zabavnim ženama. Duhovita žena je vesela, energična, elegantna. Ona stalno veselo cvrkuće, smišlja neku vrstu zabave, pronalazi mesta za opuštanje. Čak i pri pogledu na nju, u duši čoveka dolazi proleće, a u telu se diže hormonska bura. Uvek će sresti svog voljenog sa osmehom na licu, zanimati se za njegove poslove, pažljivo slušati i neće postavljati nepotrebna pitanja.

“Sanjam o ženi koja je odgovorna i poslušna“ 

Kada neki muškarci opisuju san, primetićete da on miriše na Edipov kompleks na kilometar udaljenosti. Glavni zahtev za takvu ženu je štedljivost, vernost, spremnost da kuva omiljena jela, održava dom u savršenoj čistoći, pegla čaršave, ništa ne zahteva i ništa ne odbija. Ali sve ovo ne prati seda kosa i kecelja, već izgled manekenke. Pa, san je ipak san.

„Sanjam o ženi koja ističe moje kvalitete“

Takvi snovi nam uopšte nisu jasni – nekako su premali. Ali ukratko, fantazija se svodi na to da je žena u svemu gora od svog partnera. Obožava svog čoveka, ističe njegovu veličinu i naglašavala sopstvenu nevolju. Muškarci to, naravno, opisuju romantičnije, ali u principu je reč o jadnoj Pepeljugi koju će on spasiti od nevolje.

Evo jedne žene izgubljene na ulici, a on zna broj kuće koja joj je potrebna. Ovde je ženi blokirana kartica, a on je hrabro pozvao taksi. Ona nikada nije videla kremu za lice, a on je kupio kremu ...Ukratko, bez njega ona je bila ništa, ali sa njim bi bila sve. I sve bi bilo u redu, ali za takve snove morate ili da se podignete mnogo iznad prosečnog nivoa, ili veoma spustite lestvicu.

"Sanjam ženu koja je moje vlasništvo"

Neki muškarci zaista žele da budu glavni, ali to je nemoguće na poslu i u konkurenciji sa drugim muškarcima. Pitate se kako rešiti ovaj dosadni problem? Vrlo jednostavno.

San pokorne žene koja u svemu sluša svog muža, priznaje njegovo vlasništvo nad sobom i decom, ne čita, prati sva uputstva, salutira i ne blista. Fantazija je, naravno, zanimljiva, ali bi bilo bolje da ti snovi ostanu samo snovi. 

„Sanjam o drugoj ženi“

Konačno, neki muškarci su priznali da jednostavno sanjaju o novoj (drugoj) ženi. Lepa ili ne, bolja ili gora od sadašnje žene, mlađa ili starija, nije bitno. Žena može biti bilo kakva, glavna stvar je da bude „nova“. Pa, bar je to pošteno...

Dakle, koje zaključke možemo izvući iz ove ankete? Zaključak je da nema smisla ulaziti u takmičarsku borbu za titulu ideala. Muškarci imaju toliko različite preferencije da ih ima dovoljno za sve...  

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group