Tajne boginje sexa

Ima žena koje su sjajne u krevetu, ali ima i seks boginja - žena koje ne samo da u rukavu imaju brdo ubistvenih zavodničkih trikova, već njihove savršeno naštimovane seksualne veštine dovode muškarce do ludila...

Osim toga, one imaju pun entuzijazma skoro-sve-je-moguće stav i znaju kako da navedu svakog momka da se oseća kao veliki ljubavnik. I, što je najvažnije, one ništa od toga ne rade na uštrb sopstvenog zadovoljstva. Što se tiče pitanja kako da i same postanete prave pravcate boginje seksa, obogatite svoj repertoar ovim vrućim trikovima, pa ćete i vi dostići taj superiorni status.

One predigru započinju ujutru

Boginje seksualnog blaženstva rano poseju seme žudnje, kako bi imalo vremena da raste celoga dana. Kada planirate vruće veče, počnite sa predigrom ujutru, kažu seksolozi. Trikovi koji će mu raspaliti požudu: zakačite mu nevaljalu poruku za brisač ili ga strasno poljubite pre nego što odlepršate na posao. Da biste se i same ubacile u vruće raspoloženje, u trenucima predaha premotavajte u glavi neko seksi sećanje ili fantaziju.

One u svemu nalaze erotsku inspiraciju 

Recimo da pred izlazak obuvate cipele sa visokom štiklom i shvatite da vam u njima noge deluju neviđeno seksi. Iskoristite to kasnije tako što ih nećete skidati ni u krevetu. Ili ako iznenada primetite kako je mekan tepih u predsoblju vašeg dragog, zapamtite to kako biste mu jedne od narednih večeri predložile da tamo prionete na akciju. Dobri ljubavnici uočavaju erotski potencijal svih svakodnevnih situacija, kažu stručnjaci. Neka vam tokom celog dana čula budu u pripravnosti - uživajte u opojnim mirisima i ukusima, seksi prizorima, dodiru prijatnih materijala i senzualnoj muzici. To će vam pomoći da razvijete vrhunsku čulnu spontanost dostojnu prave boginje seksa.

One izmame muškarca da napusti zonu sigurnosti 

Muškarci često zapadnu u rutinu stalno istih poza jer su usredsređeni na to da svrše. On će se opredeliti za proverenu varijantu za koju zna da će ga dovesti do vrhunca, objašnjavaju seksolozi. Ali će mu biti drago ako ga vi naterate da proba nešto novo. Napokon, to je ono što rade talentovani ljubavnici. Imajući u vidu koja mu je omiljena poza, razmislite šta bi mu se još svidelo. Na primer: Ljubitelju seksa u kučećem stilu mogla bi da se dopadne i rodeo poza u kojoj ste mu okrenute leđima, jer je u pitanju sličan ugao.

One provociraju 

Ovladajte ovom vrhunskom zavodničkom tehnikom: simulirajte seks tokom predigre. Ritmički mu sisajte prste ili klizite njegovom rukom gore-dole između svojih grudi. Izvodeći pretpremijeru onoga što sledi povećavate uzbuđenje, jer je to tako slično seksualnom odnosu, savetuju one koje znaju.

One pritisnu kočnicu - dvaput

Do onoga do čega je teško doći, to obično još više želite, zar ne? Erotski nauk: Odlaganje zadovoljenja podiže fizičku napetost i emotivno uzbuđenje, tvrde seksolozi. Na primer, ližite mu penis, onda stanite i pređite mu prstima preko grudi. Zatim ga uzmite celog u usta na trenutak, pa onda ponovo stanite. A onda mu konačno priuštite punu oralnu akciju. Ako dva puta usporite, na kraju će doživeti intenzivnije zadovoljstvo nego da nesmanjenom brzinom navalite od početka do kraja. Radite to i tokom vođenja ljubavi.

One vrhunac dižu na još viši nivo 

U trenutku orgazma, izvedite još jedan mali, ali moćan potez. Ako ste vi odozgo, stegnite mu rukama kukove, poljubite ga strasno ili ako ste u misionarskoj pozi, izvijte leđa tako da se priljubite grudima uz njega.

One šalju signale strasti  

Znate kako ste nekada raspoložene za seks na brzaka, a nekada želite senzualan seks? Uputite momke u svoje želje. Sposobnost muškarca da interpretira fizičke znake se izoštrava kada je uzbuđen, kažu seksolozi. Na primer: stegnite mu guzu ako želite žestoku akciju ili mu pređite prstom niz leđa za nežniju varijantu.

One modifikuju svoje omiljene poze 

Erotski stručnjaci su skupili čitav arsenal kreativnih poza. Pa, evo jednog od njihovih najboljih trikova za izmišljanje novih: izvedite neku sasvim klasičnu varijantu, ali stojećki. Na primer, umesto uobičajenog devojka-odozgo seksa, neka vaš dragi stavi guzu na ivicu krevetai legne. Spustite se na njegov penis dok stojite na zemlji iznad njega. Pošto stimulišete različite tačke na penisu i u vagini, oboje ćete doživeti novi osećaj. Još jedan nestašan zaokret: iskoristite gravitaciju. Umesto stare, dobre misionarske poze u kojoj ležite opruženi na krevetu, neka vam ramena vise sa ivice dušeka. Samo recite svom dragom da bude spreman da vas podigne ako vam se zavrti u glavi.

One udvostručuju zadovoljstvo 

Sjajne ljubavnice su svesne da dodirivanjem više erogenih zona povećavaju partnerovu osetljivost, objašnjavaju poznavaoci. Ako je on gore, jednom rukom mu prolazite kroz kosu dok mu drugom mesite guzu. Ili se, dok ste vi odozgo, igrajte njegovim bradavicama dok se naginjete i grickate mu vrat.

One znaju da skoro sve može da bude seksi igračka  

Da biste bile superiorne ljubavnice, pretvorite svakodnevne stvari u seksi pomagala. Faktor iznenađenja doprinosi primamljivosti, smatraju psiholozi. Tako pokazujete svoju seksualnu maštovitost. Uzbudljive ideje: pljesnite ga varjačom ili mu duvajte kroz slamčicu u međunožje. Samo povedite računa da dotični predmeti budu čisti.

One podmazuju strasti 

Mnoge žene ne koriste lubrikante jer misle da je dovoljno ako su one uzbuđene. Ali dodatna vlažnost uz pomoć lubrikanta može da poveća osetljivost, bez obzira koliko ste uzbuđene. Namažite unutrašnju stranu butina tom klizavom tečnošću, pa neka on tare penis napred-nazad između nogu pre nego što uđe u vas.

One znaju da budu lascivne kad treba 

Ne vole svi momci da budete i previše lascivne u krevetu. Svi vole da čuju da su pravi bombarderi među čaršavima, ali morate osetiti kada je pravi trenutak, inače čitava akcija može da bude kontraproduktivna, savetuju psiholozi. Pročitajte njegov govor tela: ako voli da se ljubi recite mu: Volim kada me usnama dodiruješ tamo dole; ili ako je opsednut veličinom svoje muškosti kažite mu: Tako ti je veliki.

One su dobri poznavaoci svojih tela 

Što više iznenadite svog dragog tokom seksa, doživeće veće uzbuđenje. Kraljice putenosti smišljaju tone kreativnih, nestašnih ideja, a jedan od izvora inspiracije su im njihova sopstvena tela. Neki raspamećujući potezi koji ne zahtevaju da budete ženaod gume: golicajte mu testise kosom ili mu tokom seksa zavucite pete iza butina.

One povećavaju faktor rizika 

Seksualni znalci znaju da je jedan od načina da se postigne žestoko uzbuđenje povećati rizik da budete uhvaćeni. Zavedite svog dragog na nekom polujavnom mestu. Jedna ideja: ostavite roletne podignute dok vodite ljubav. U rizičnim situacijama vaše telo luči više testosterona i aktivira neurotransmitere u mozgu, što povećava uzbuđenje, objašnjavaju seksolozi.

One maksimalizuju telesni kontakt 

Probajte da se što više dodirujete kožom uz kožu da biste stvorile osećaj da se stapate jedno u drugo. Tako zadržavate toplotu tela i pružate snažan osećaj intimnosti, kažu psiholozi. Savršene poze za povezivanje na ovom nivou: misionarska poza u kojoj ste priljubljeni grudima, kučeći stil sa visoko istaknutom zadnjicom ili stojećki. 

One dodiruju same sebe 

Dodirivanje sopstvenog tela tokom seksa donosi vam zadovoljstvo i njemu šalje poruku da ste samouverene - što svaka seks boginja mora da bude. Prelazite cik-cak prstom niz svoje grudi ili mazite klitoris pre vrhunca. Osećaće se kao da izvodite šou za njega. Samo mu pokažite da volite i ono što vam on radi.

One stežu iznutra 

Ispada da je jedan od najmoćnijih trikova nevidljiv. Ali erotski virtuozi ovaj unutrašnji stisak dovode do savršenstva. Bilo kada tokom seksa, stegnite mu penis svojim pubičnim mišićima (grupa mišića koje stežete kada zaustavljate mokrenje). Vama to obezbeđuje jače trenje, a njemu snažniji stisak.

One tokom oralnog seksa gledaju u oči 

Iskusna žena zna da njen dragi voli da gleda dok ga ona zadovoljava (podignite pogled dok se spuštate na dole - on vas verovatno posmatra) i iskorišćava to tako što mu dobacuje seksi pogled usred akcije. To u tren oka povećava osećaj intimnost.

One odmah premotaju film  

Momenti neposredno posle seksa su najvažniji da biste sačuvale taj vruć osećaj. Prvo, u mislima oživite najbolje trenutke. Tako će efekat blaženstva trajati duže. Zatim se, nekoliko minuta posle seksa, okrenite ka njemu i prosto mu recite: Bilo je neopisivo dobro.

Izvor:upoznavanje.net

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group