Ljubav & Sex

Stavite mu do znanja da ga volite bez klasične izjave ljubavi

Muškarci su zapravo veoma jednostavna bića.

Žene su s druge strane sklone tome da zakomplikuju stvari do te mere da se same izgube u njima. Muškarcima je potrebno da vole i da budu voljeni, dok žene vole da raspravljaju o osećanjima, o potrebi za iskazivanjem ljubavi, o načinu na koji se ljubav izražava. Neretko se kaže da su muškarci sa jedne, a žene sa druge planete, naročito kada je ljubav u pitanju. Ali, bilo kako bilo, jedni bez drugih nismo kompletni.

Znate i same da ženama mnogo bolje od ruke ide ta verbalna strana, dok su muškarci vizuelni tipovi. Za jedan pojam žene su u stanju da nađu stotine opisnih prideva dok će muškarac biti zadovoljan onim osnovnim. Možda baš zato i dolazi do nesuglasica u brojnim vezama, jer dok žene teže ka rečima, muškarci vuku ka delima. Pređite zato s reči, na dela. Možda se vi topite kada vam on kaže da vas voli, ali te reči često nemaju isti efekat na muški pol.

Zaboravite klasično "volim te" i pokažite svom muškarcu da vam je stalo do njega, svojim ponašanjem.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group