Ljubav & Sex

Šta zapravo znači kada vas muškarac ignoriše?

Gotovo svaka devojka je iskusila sličan scenario – sviđa joj je momak, čini se da se i ona njemu sviđa i sve ide savršeno.

Međutim, iz vedra neba on počinje da je ignoriše i izbegava. U čemu je problem? Da li je zaista najednom izgubio interesovanje ili je posredi nešto sasvim drugo? Kada vas muškarac ignoriše, ne mora nužno značiti da više ne želi da ima bilo šta sa vama. Kako bi otkrili razloge koji mogu da ga navedu da vas ignoriše, ostanite sa nama u redovima koji slede.

Hmm, nije raskinuo sa vama, ali vam ne piše poruke niti vas zove kao što je to ranije radio. Nije vam otvoreno rekao da je kraj, ali sa njegove strane nema nikakve inicijative da se stvari pomere sa mesta. Čak i kada pokušavate da posegnete za njim i saznate šta nije u redu, on je hladan kao led. S jedne strane ne želite da ga izgubite, ali ne želite ni da budete nametljivi zar ne. Razmotrite opcije koje vam donosimo, i sigurno ćete odgonetnuti zašto se ponaša odbojno prema vama.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group