Šta se muškarcima najviše sviđa kod žena

Stereotipi su oduvek postojali kada su u pitanju muško-ženski odnosi...

Postoji veliki broj mitova u koje mnoge žene veruju, a koji ih koče da uživaju u vezama i novim upoznavanjima. Odlučili smo da ih razrešimo jednom za sva vremena, kako bismo vam otvorili oči i pokazali šta se muškarcima zaista sviđa kod žena.

1. Neprikladna odeća

Neke žene misle da će ovojiti muškarca ako se obuku atraktivno i pokažu svoje atribute: duboki dekolte, mini suknje, uske haljine – sve to ulazi u obzir kada su u pitanju sastanci. Međutim, činjenica je da ćete više privući muškarca ako se obučete ženstveno i elegantno. Seksi mini suknja verovatno budi strast i želju kod muškarca, ali ne na duže staze.

2. Izgled manekenki

Ovo je mit zbog kojeg se muči veliki broj žena i devojaka na svetu. Zbog stalne težnje da izgledamo “savršeno”, gubimo sebe i želimo da izgledamo kao neko drugi.

Lep izgled jeste prva stvar koju muškarac primeti kod žene, ali žena ne mora da izgleda kao manekenka – mršava i sa dugim nogama, jer nismo sve iste. Bitno je da svojim izgledom i samopouzdanjem pokažete da volite sebe i telo u kojem ste, ali i da vodite brigu o njemu. Lepu kosu i kožu može da ima svaka devojka koja se posveti tome – a to muškarce i privlači.

3. Preterana zavisnost ili nezavisnost

Neke žene misle da je “posao” muškarca da ih izdržava i plaća sve, dok druge idu u drugi ekstrem – isključivo se oslanjaju na sebe i ni na koga drugog.

Kada dvoje ljudi veruju jedno drugom, neće odbijati uzajamnu podršku i izgradiće jaku i zdravu vezu. Naravno, uvek postoji želja muškarca da zaštiti i obezbedi sve svojoj voljenoj i deci, ali nikada žena ne treba da izgubi svojstav i mišljenje zbog toga. Bespomoćne dame u početku izgledaju saltko, ali vremenom se gubi interesovanje za njih.

4. Posvećenost

Dešava se da žena potpuno svoj život posveti svom partneru, misleći da ga to privlači i da zbog toga neće izgubiti interesovanje. Muškarce privlače žene koje imaju svoje hobije i interesovanja. Važno je da to zadržite u vezi jer nećete izgubiti sebe, koliko god pažnje usmerili ka partneru.

5. Seks

Ovo je jedan od većih mitova sa kojim su svi upoznati: žena koja zna sve u krevetu će uvek imati dobru i srećnu vezu. Seksualna harmonija je bitna za zdrvu vezu, ali nema ništa zajedničko sa sofisticiranošću. Muškarci najviše cene seksualnu kompatibilnost, nežnost, mogućnost da uživaju u seksu i pruže zadovoljstvo voljenoj osobi.

6. Pamet

Postoje žene koje veruju da muškarci ne vole pametne devojke, pa iz tog razloga misle da će privući potencijalnog partnera ako se prave da su smotane i neinteligentne. Mnoga istraživanja su pokazala da se muškarcima zaista dopadaju smotane devojke, ali samo iz jednog razloga – jer izgledaju seksualno pristupačnije. Oni koji žele da izgrade jaku i ozbiljnu vezu su uvek privučeni ženama koje su izuzetno pametne.

7. Previše upadljiva šminka

Ako ste mislili da će šminka privući muškarca – prevarili ste se. U jednom istraživanju su muškarci imali zadatak da izaberu najlepše žene sa slika koje su im date. Skoro sve izabrane žene su imale neutralnu ili nikakvu šminku na licu, što dokazuje činjenicu da muškarci više volije prirodniji izgled, sa što manje šminke.

V.R.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group