Šta je potrebno da zapamtite ako ste se zasitili izlaženja sa momcima?

Izlasci i ljubavni sastanci mogu biti prilično iscrpljujući.

Iako je činjenica da svako od nas želi da kraj sebe ima nekog ko je vredan da bude voljen i ko će nam uzvratiti istom merom, to nažalost zahteva mnogo promašenih sastanaka. Ponekad ćete izaći sa nekim i sve će vam izgledati obećavajuće, međutim na kraju ćete shvatiti da takav odnos ne vodi ničemu, jer je on još jedan u nizu maminih sinova.

Drugi put ćete izaći sa nekim i biće potpuni promašaj i svim silama ćete se truditi da zaboravite da se taj sastanak ikad i dogodio. Da to su oni likovi čije ambicije i fokusi u životu su na totalno suprotnom kraju sveta od vaših. I na kraju tu su i ono najgori od svih na kojima ćete sedeti preko puta totalnog narcisa, koji će vas ubeđivati da je kralj univerzuma. Nakon takvih sastanaka logično je da se u jednom trenutku zasitite svega. Ali, postoje neke stvari koje bi trebalo da imate na umu u tom slučaju, koje vam donosimo u našoj galeriji.

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group