Šta ako je seks zaista loš?

Ako postoji jedna stvar oko koje možemo da se složimo kada su romantični filmovi u pitanju, to je da, ako ne uvek, onda većinu vremena, kada prvi put imate seks sa novim partnerom, to nije magično iskustvo u koje vas je Holivud ubedio.

Da, sastanak može da prođe veoma dobro, ali u trenutku kada se nađete u krevetu, situacija može biti veoma neprijatna. A kako i ne bi bilo? Kada upoznate osobu prvi put, nema intimnosti, niste toliko oslobođeni, a seks može biti frustrirajući. Osim što ste izgradili sopstvena očekivanja u svom umu. Međutim, to ne znači da se seks ne može poboljšati.

Naravno, ne govorimo o seksu u kojem druga osoba ne poštuje vaše granice, čini da se osećate nesigurno, a sa njim ne osećate apsolutno nikakvu hemiju. Govorimo o situaciji u kojoj oboje imate želju da uživate u seksu, ali je potrebno malo truda da biste se „otključali“.

Ako ste zainteresovani za „ovaj slučaj“, imamo 3 stvari koje možete uraditi sledeći put, ako je seks bio loš. Otkrijte ih u galeriji!

« 1 2 3 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group