Sedmodnevni izazov: Probudite romantiku u vezi

Ne početku svake veze, dok je strast na visokom nivou, počinjemo da se pitamo da li će romantika i sva ta zaljubljenost ostati ista tokom cele veze, koliko god ona trajala...

Pa, istina je da strast ne može biti večna, ako se ne potrudite i isprobate razne trikove, koji će poboljšati kvalitet veze i podsetiti vas zašto ste uopšte zajedno. S vremena na vreme je potrebno organozivati neke "igre", putovanja i razne druge zanimacije koje će se ticati samo vas dvoje.

Odlučili smo da vam pomognemo i predložimo jedan celonedeljni romantični plan za parove, kako biste povratili izgubljenu strast ili je samo obnovili. Svaka ideja je jednostavna i lako ćete moći da ih ubacite u vašu radnu nedelju.

Prvi dan

Napravite igru masaže. Pogledajte razne tutorijale na internetu i isprobajte različite masaže jedno na drugom. Potrudite se da napravite pravu romantičnu atmosferu - sveće, ambijentalna muzika, mirisna ulja... Bićete oboje relaksirani i oduševljeni.

Drugi dan

Napišite mu ljubavno pismo u kojem ćete napisati zbog čega ga volite i šta cenite kod njega. Ovaj staromodan način će ga iznenaditi, a vaše reči će mu ispuniti srce.

Treći dan

Neka ovaj dan bude dan za ljubljenje. Prisetite se koliko ste se na početku veze ljubili, sigurno u velikim količinama - niste mogli da se odvojite. Sada zbog mnogih obaveza, posla, dece, ni ne setite se da odvojite malo vremena za sebe, a kamoli za ljubljenje (kratki poljupci na blic, kada se pozdravljate se ne računaju!). Svaki trenutak, sekund, minut, iskoristite za malo duži, romantični poljubac.

Četvrti dan

Spremite mu omiljeno jelo. Vaš partner sigurno ima omiljeno jelo, koje je možda malo zahtevnije za pravljenje, pa ga ne pravite tako često. Iznenadite ga takvim obrokom. Ne kaže se džabe da put do muškog srca ide preko stomaka.

Peti dan

Neka ovaj dan bude za davanje poklona. Ne morate kupiti bog zna šta, ali je bitna poenta, a to je da ga iznenadite sitnicom koja će mu značiti i koja mu je sigurno potrebna.

Šesti dan

Ako počnete od ponedeljka sa ovim romantičnim planom, šesti dan bi trebalo da bude subota - idealan dan za šetnju ili putovanje. Idite zajedno na mesto koje vam znači i koje vas podseća na neke lepe trenutke. Ili idite na mesto gde ste se upoznali ili prvi put poljubili.

Sedmi dan

Pokažite svima koliko gavolite! Drćite se za ruke, poljubite ga u obraz, čelo, usta, zagrlite ga... Pogotovo kada ne očekuje. Videćete koliko će se promeniti i da će vam uzvratiti istom merom.

Posle ove nedelje, videćete da vam se strast povratila i da opet zajendo možete uživati u nekim sitnicama i zaboraviti na sve probleme i stres. Ljubav je čudo!

V.R.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group