Prema nauci, ovo je najbolje vreme za seks

Seks može biti lična stvar za svakoga, ali stručnjaci za seksualno zdravlje se slažu da pravi trenutak igra (naravno) svoju ulogu i u ovom aspektu života.

A kada govorimo o vremenu u seksu, očigledno ne govorimo samo o pristanku. Praktično govorimo o idealnom trenutku kada se zvezde i planete poravnaju u službi našeg seksualnog zadovoljstva. Dakle, koja je najbolja vrsta seksa? Nauka je jasna: jutarnji seks je bolji od bilo kog drugog.

Ne samo da možete imati koristi od visokog nivoa hormona kao što su testosteron i endorfini, već i 6 primamljivih razloga da započnete dan na najseksi način:

Jutarnji seks postavlja pozitivan ton za dan

Jutarnji seks je odličan način da započnete dan „na pravoj nozi“.

Osećaćete se i izgledati lepše

Nećete biti nagrađeni samo orgazmom za početak dana, već i sjajnom kosom i kožom kao rezultat koktela hormona i prirodnog sjaja seksa, koji podstiče cirkulaciju krvi u telu.

Održava vas zdravim

Možda nasumični ljudi kašlju i kijaju u autobusu tokom jutarnjeg putovanja dok pokušavate da stignete na posao. Ali vi nećete biti među njima. Imaćete još jednu prirodnu odbranu. Seks vam daje jači imuni sistem zbog povećanog nivoa imunoglobulina-A.

Lek za um

Pošto je vaš um bio odmoran poslednjih nekoliko sati od dobrog sna, tokom jutarnjeg seksa vaš um ne ometaju nasumične misli, liste obaveza ili obaveštenja na društvenim mrežama. Vaša pažnja je usmerena na senzualniju stranu sebe.

Jutarnji seks ponovo pokreće vaše telo

Stručnjaci kažu da tokom noćnog sna vaše telo nekoliko puta prolazi kroz ciklus seksualnog uzbuđenja. Dakle, ako se probudite u jednom od ovih ciklusa, vaše telo je već započelo deo predigre i spremno je za akciju.

To je prilika da ostvarite svoje snove

Dok snovi o seksu nisu uvek vezani za seks (niti su uvek povezani sa seksualnim uzbuđenjem tokom spavanja), buđenje iz seksi sanjarenja definitivno može podići vaše raspoloženje.

Veći seksualni nagon

Muškarci takođe imaju hormonalne cikluse, a ciklusi im se menjaju tokom dana, tvrde stručnjaci. Za mnoge muškarce testosteron je najveći ujutru (između 4 i 6 ujutru). U kombinaciji sa odmorom i opuštanjem nakon dobrog sna, ovo povećanje testosterona može dovesti do veoma seksi buđenja!

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group