Ovo su znaci koji otkrivaju da pokušavate da sačuvate vezu koja nije vredna truda

Verovatno ste se bar nekad zapitali "Da li je ova veza vredna truda?"

Hipotetički, upoznali ste nekog, izašli ste na par sastanaka, dopisivali ste se svaki dan i komunikacija počinje da se razvija u nešto više. Ili ste već dugo zajedno i osećate se prilično prijatno kao par, ali u nekom trenutku vaš unutrašnji glas kaže: „Šta ako ovo nije „prava“ osoba i odnos sa njim je gubljenje vremena?“

Budimo iskreni, ako je partner „vaš“, vi to znate, a ako „nije vaš“, to takođe savršeno razumete, samo što je nekada ovu činjenicu mnogo teže priznati sebi.

Mnogi ignorišu unutrašnji glas i ostaju sa pogrešnom osobom. Neko to radi zato što je lakše biti u vezi nego sam, neki zato što „moraju“ da vole nekoga ili brinu da neće naći nekog drugog. Možda partner ispunjava sva očekivanja, ali „ono nešto" nedostaje. "Ne radi se o tebi, već o meni" je dobro poznata fraza za raskide, ali ponekad se ne radi o vama ili vašem partneru, već o samoj vezi.

Privlačnost među ljudima, kompatibilnost (i nekompatibilnost) se ne može uvek predvideti, ali postoje znaci da vaš partner verovatno nije „taj“ i da pokušavate da ponovo zapalite iskru koja ne postoji.

Hajde da u galeriji otkrijemo koji su to znaci koji otkrivaju da pokušavate da sačuvate vezu koja nije vredna truda...

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group