Ljubav & Sex

Ovi kvaliteti su odlika vaše srodne duše

Ukoliko u vašem životu postoji neko sa ovim kvalitetima, ne puštajte ga.

Veoma je lako da navedete šta je to što vas privlači i šta je ono što očekujete od svoje srodne duše. Međutim, identifikovati kvalitete koje čine da neko bude poželjan za duge staze je malo teži zadatak.

Da li ste razmišljale o tome, koji kvaliteti su presudni da bi neko ispunio ulogu vašeg životnog partnera?

Postoji razlika između nekoga ko je dobar za sada i nekoga pored koga želite da se probudite svakog dana. Razmotrite našu listu, a ako postoji neko u vašem životu sa ovim kvalitetima, ne puštajte ga.

1. Podržava vaše strasti i odluke

On ili ona treba da bude vaša najveća podrška i podstiče vas da sledite bilo kakve napore. Potrebno je da vas razume i da bude “vetar u leđa” onda kada vi poželite da odustanete.

2. Dodaje vrednost u vašem životu

Ne u smislu monetarne vrednosti - vaš partner bi trebalo da doprinese kvalitetu koji vas inspiriše da rastete, a to znači da on treba da bude pametniji ili ambiciozniji od vas.

3. Možete biti potpuno blesavi sa njim

"Dok nas smrt ne rastavi" je duga vožnja koju treba popuniti najzabavnijim trenucima. Vaš partner mora da prepozna vašu suštinu, da vas voli i prihvati ono unutrašnje dete u vama, bez inhibicija.

4. Mora da vas obožava

Čak i ako niste tip osobe kojoj je stalno potrebna potvrda ljubavi, ne zaboravimo da lepe reči, pažnja i iskazivanje nežnosti i ljubavi svima prija. Vaš partner mora da vam pokaže koliko vas obožava, ali nije nužno da vas stavlja na pijedestal.

5. Da bude spreman na kompromis

Vas dvoje se nekada nećete slažiti, tako da je potrebno da i jedno i drugo budete otovreni i pokušate da ispunite potrebe i želje svog partnera.

6. Poštuje vašu porodicu

Veoma je važno da vaš partner zna da ceni i poštuje vaše prijatelje i porodicu.

7. Vrednuje vaše mišljenje

Vaš partner ne mora da se složi sa vama u svakom trenutku, ali on ili ona treba da bude u stanju da poštuje vaša uverenja bez obzira što mislite drugačije.

8. Nezavisnost

Najbolji partner je neko ko može da stoji sam, bez stalne zavisnosti od vaše pažnje. On ili ona treba da se oseća udobno sam sa sobom i oseća se potpuno bezbedno kada vi niste tu.

9. Sumnjičavost

Čak i ako je svaki drugi aspekt vašeg odnosa solidan, moć sumnje je teško odbaciti.

10. Samostalnost

Veoma je važno da vaša “srodna duša” shvati da vi imate svoj život i da vas ohrabri da uživate u stvarima bez njega.

11. Nije zlopamtilo

Uprkos bilo kakvim poteškoćama na tom putu, vaš životni partner treba nastojati da poboljša vaš odno, I zaboravlja loše stvari.

12. Budi ono najbolje u vama

Vaš partner ne bi trebalo da provocira vaše najgore unutrašnje kvalitete , već samo one koji bude najbolje u vama.

13. Voli vas celu

Ovo uključuje i nedostatke, naročito njih. Tvoje crte ličnosti ne dolaze a la carte, tako on ili ona treba da bude u stanju da te zagrli kao celinu, sa svim nedostacima.

14. Odgovornost

On ili ona treba da bude u stanju da ostave po strani svoj ego da bude odgovoran za bilo kakve greške. Vaš partner treba da bude odgovoran I da za problem ne optužuje nekog drugog.

15. Potrebno je da bude ranjiv za vas

Kada se postavi “zid” komunikacija postaje najveći izazov. Oslobodite se stega, vaš partner treba da se oseća dovoljno udobno da podeli sa vama sve svoje strahove i tajne.

16. Omogućava vam da budete svoji

Teško je biti potpuno srećan u vezi kada ste primorani da potisnete bilo koji deo sebe. Ne bi trebalo da se osećate ograničeno, bilo da to uključuje i mogućnosti da slobodno nastavite svoje hobije ili da budete svoji.

17. Pouzdanost

Uvek treba biti u stanju da se oslonite na svog partnera za bilo šta, od emocionalne podrške do obaveza.

18. Neće biti lako

Svaki odnos dolazi sa svojim bitkama, ali nikako to ne sme da bude svakodnevni rat - to može biti iscrpljujuće. Iako se potreba za unapređenjem nikad ne završava, vaš partner bi trebalo da bude vaš kolega, saigrač, najbolji prijatelj i uzajamna sreća će doći uz malo truda.

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group