Ostanite sami sve dok ljubav koju tražite ne bude izgledala ovako!

Ostanite sami dok ne nađete nekoga ko će znati kako da ceni vašu ljubav...

To treba biti neko ko ne želi da igra igrice, neko ko zna šta želi. Neko ko će ti reći kako se oseća, neko ko se neće plašiti da bude ranjiv sa tobom. Ostani sama dok ne nađeš nekoga ko zna kako si lepa, magična osoba, i ne želi da rizikuje da te izgubi. To mora biti neko ko je siguran od početka.

Ostani sama dok vam ne bude lako, jednostavno, kao da dišete. Ostani slobodna ako nekoga stalno moraš da podsećaš kako da bude bolji ili kako da se pravilno ponaša prema tebi. Ostani sama dok ne nađeš nekoga ko tačno zna šta ti treba pre nego što budeš morala da pitaš, nekoga ko razume tvoj jezik ljubavi i daće sve od sebe da ga nauči, ko je spreman da pravi kompromise, ko želi da se uveri da ste oboje shvaćeni i cenjeni.

Zaljubljeni par sa osmehom na licuphoto: envato

Ostani samiadok ne pronađeš nekoga ko nikada ne ispunjava tvoje srce sumnjom, nekoga ko te svakog dana podseća koliko si posebni za njega. Neko ko zna da su male stvari koje najviše znače – sms sa porukom 'dobro jutro, lepotice' dok otvaraš oči ujutru samo da znaš da si mu prva misao čim se probudi.

Neko ko planira romantične večeri za izlaske – čak i ako je to samo šetnja parkom dok je vazduh još topao, jednostavno da biste bili zajedno. Neko ko zna da sve što zaista želiš jeste osoba koja je spremna da se potrudi, neko ko želi da te uklopi u svoj užurbani raspored jer nekoliko trenutaka sa tobom zaista vredi truda.

Ostani sama dok ne nađeš nekoga ko i najobičnije trenutke čini avanturom, neko će plesati sa tobom u kuhinji na kraju teškog dana, nekoga ko će ti doneti kafu kada ste pritisnuta rokovima i preplavljena stresom. Neko ko će te slušati kako pričaš o istoj stvari iznova i iznova, a da ti ne kaže da si 'previše osetljiva' ili 'dramatična', neko ko oseća da su tvoji problemi njihovi problemi, jer ste tim.

Ostani slobodna dok ne nađeš nekoga ko nikada ne čini da se osećaš kao da si „previše“, nekoga ko ne čini da se osećaš kao da si zahtevna osoba koja previše očekuje. Budi sama dok ne nađeš nekoga ko ne pobegne na prvi znak nevolje, nekoga ko ne nestane posle prve svađe - bez obzira koliko velika ili mala bila. Pronađi nekoga ko te neće ignorisati kada se stvari pokvare.

Zaljubljeni par se drži za rukephoto: envato

Ostani sama dok ne nađeš nekoga ko ima smisla, ko ti je donosi samo mir i sreću. To mora biti neko ko te uvek čini prioritetom, neko ko te izaziva i gura, ali te prihvata onakvom kakva zaista jesi. Neko ko želi najbolje za tebe, čak i kada to ne želiš sama sebi.

To mora biti neko ko voli delove tebe koji su neuredni i zbunjujući i pomalo haotični, neko ko voli delove tebe koje drugi nisu mogli, neko ko se ne plaši delova za koje misliš da su strašni, mračni i neljubazni, neko ko ti dozvoljava da budeš autentična, bez straha da će ti okrenuti leđa.

Ostani sama dok ljubav ne bude bila baš onakva kakvom si je ti zamislila!

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group