Nema potrebe da tražite: Tik Tok tehnika pronalaska G-tačke funkcioniše!

Još uvek niste pronašli G-tačku? Društvene mreže nude novi način stimulisanja ove erogene zone!

Video snimak devojke koja je smislila način da „stimuliše G tačku spolja“ postao je viralan na društvenoj mreži TikTok.

Korisnica sa nadimkom @love.ria.nurse tvrdi da pritisak na donji deo stomaka može lako dovesti ženu do orgazma. Svi raspravljaju o tome da li ovaj trik funkcioniše, a naravno, stručnjaci su takođe odlučili da progovore.

Prema anketama, većina žena - oko 70% - doživljava orgazam kada stimuliše klitoris. Ali to nije razlog da ignorišete vaginu, kaže ginekolog i lekar Lindzi Harper.

Ona objašnjava da je G-tačka područje na prednjem delu vagine, uz koje se graniče nervni završeci klitorisa. G-tačka se obično stimuliše penetracijom, ali se to može učiniti i na drugi način - pritiskom na donji deo stomaka.

„Dakle, vršite dodatni pritisak – u stvari, napravite sendvič sa klitorisom, gde je na jednoj strani penis ili seks igračka, a na drugoj ruka“, kaže seksualni terapeut Kejsi Taner. Po njenom mišljenju, to može poboljšati senzacije koje žena doživljava tokom orgazma.

Taner veruje da ova tehnika može da skrati vreme potrebno devojci da doživi orgazam i učini penetrativni seks prijatnijim, dok Harper dodaje: „Nova iskustva i eksperimenti kroz koje parovi prolaze mogu poboljšati zajednička osećanja partnera.“

Šta treba da znate pre nego što isprobate ovaj trik?

Prema stručnjaku za seksualne odnose Ejmi Boldvin, moramo zapamtiti: svi ljudi su različiti. Ne postoji garancija da će metoda koja funkcioniše za jednu ženu, prijati i drugoj. Na primer, TikTok metoda možda neće privući devojke sa osetljivom bešikom - pritisak na nju je neizbežan.

U ovom slučaju, Baldvin savetuje da probate analne igre - one mogu dati isti rezultat. Na primer, analni čepovi tokom vaginalne penetracije će takođe stvoriti „efekat sendviča“. Dakle, TikTok trend vredi isprobati, ali imajte na umu da je to samo jedan od mnogih načina za poboljšanje seksualnih odnosa.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group