Ljubav & Sex

Najčešće greške koje devojke prave prilikom seksa

Bilo da ste u dugoj vezi ili braku, verovatno vam je kroz glavu prošlo pitanje “kako da seks učinim boljim?”.

Zašto? Pre svega jer monotonija ubija romantiku. Jedna ista poza, jedan isti prostor i kompletan koncept seksa koji se godinama ne menja, mogu da budu razlog raskida veze ili čak razvoda braka. Ukoliko je nekvalitetan, seks postaje dosadan, a samim tim ako nema intimnosti među partnerima, njihovo međusobno interesovanje iščezava.

Često se međutim dešava da žene u toj svojoj želji, da promene nešto i budu bolje za svog muškarca prave veće greške, od onih koje su ih dovele do situacije u kojoj su trenutno. Muškarci su u većini slučajeva vrlo tihi kada je reč o smernicama koje treba da daju svojim lepšim polovinama, ali kada ih neko objektivno pita šta ne vole u spavaćoj sobi, i više su nego otvoreni. U želji da vam omogućimo da saznate koje greške se smatraju pretećim po jednu vezu, sastavili smo spisak najčešćih ženskih grešaka u krevetu. Obratite pažnju na to šta ne treba da radite:

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group