Muškarci žude za ovakvim seksom

Svako ima drugačije mišljenje o tome do koje mere treba srediti intimno područje. Ako ništa drugo, potrudite se makar da dlačice skratite makazama, kažu muškarci

Muškarci su rešili da posavetuju žene i otkriju im šta bi tačno trebalo da urade, kako tokom tako i pre seksa, kako bi ih u potpunosti zadovoljile. Za početak, svi se jednoglasno slažu: učinite prvi korak i kažite jasno šta volite i želite!

Mi ne možemo da čitamo vaše misli. Zato, preuzmite inicijativu i ne ustežite se od toga da kažete šta želite. Počnite, na primer, tako što ćete nam otkopčati košulju i početi da nas dodirujete.

Ovo je vrlo česta zamerka upućena damama – mi zaista želimo da znamo šta vas uzbuđuje. Vaše ćutanje i zadržavanje daha će nas obeshrabriti i stalno ćemo se truditi da promenimo taktiku pokušavajući da izazovemo željenu reakciju. Ako vam se sviđa ono što radimo, pokažite nam to.

U nastavku teksta, otkrijte šta je to za čim muškarci zapravo žude...

« 9 10 11 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group