Muškarci otkrili tip žene na koji uvek padaju

Iako zaljubljivanje nije nešto što nauka može definisati, stručnjaci širom sveta i dalje pokušavaju da dokuče kakvi su muškarci i žene najprivlačniji i šta ih čini tako neodoljivim...

Prema najnovijim istraživanjima, stručnjaci su došli do zaključka da postoji jedna ženska osobina koja je daleko važnija od fizičkog izgleda i da je upravo ona razlog nečije magnetne privlačnosti. Kako kažu naučnici, muškarci se najlakše zaljubljuju u sreću!

Žene koje su radosne i zrače pozitivnim emocijama daleko su privlačnije i uvek na neki način završe u samom centru pažnje, mame poglede svih ljudi oko sebe, koji podsvesno razmišljaju da upravo pored takve osobe i sami mogu postati srećni.

Ovoga puta, sa vama delimo glavne karakteristike takvih žena:

1. One su nasmejane

Prema navodima studije, tim psihologa sproveo je jedan veoma interesantan eksperiment: ljudima koji su učestvovali pokazane su fotografije na kojima su neke osobe nasmejane, a druge ozbiljne. Potom, od ispitanika je traženo da kažu koje osobe su im privlačnije, a kao što možete pretpostaviti, fotografije nasmejanih osoba odnele su pobedu, iako su njihovi konkurenti imali bolji fizički izgled.

2. One ne etiketiraju druge ljude

Žene koje su srećne i zadovoljne sobom i svojim životom, ne gube vreme na komentarisanje i osuđivanje drugih. One u svakom vide nešto pozitivno i dobro, i isijavaju toplinom i privlačnom energijom, koja na muškarce deluje poput magneta.

3. Njih pokreće optimizam

Kao što smo naveli, ovaj tip žena u svemu vidi dobru stranu, a možda čak možemo reći da sa lakoćom pronalaze izlaz čak i iz najnegativnije situacije. Samim tim, takva osoba je dobar partner i kompanjon za ceo život, jer kada ste sa njom, deluje vam kao da vam je čitav svet na dlanu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group