Muškarac koji nije za ozbiljnu vezu...

Nakon par meseci veze ste ostavljeni zbog tipično - muškog razloga: „Nisam za ozbiljnu vezu“, a zatim nakon godinu dana čujete da se isti taj oženio.

Šta reći, a da se ne začudite i da ne pomislite o sebi da ste u nečemu pogrešili? Ne, naravno da niste, ali bi trebalo da ste shvatili neke stvari. Jednostavno nije išlo (barem po njemu) i ostavio vas je na relativno glupu „foru“.

Napisali smo vam nekoliko razloga, zbog kojih mislimo da je ispala takva situacija, pa pročitajte u daljem tekstu...

- Vaša veza se desila u nezgodno vreme. Sa njegove strane je to bilo vrlo nepromišljeno. Bio je već u dugoj vezi i izašao je iz nje i onda ste naleteli vi - pozitivni i lepi, ništa lepše za slomljenu dušu. Uz vas se malo izlečio i zabavio, pa je došao red i da vas napusti... Međutim, desila mu se i ta „neka“ posle vas, koja je uspela da ga skroz „pripitomi“ (možda im se „omaklo“).

- Vreme je da se udajete i taman ste ga upoznali. Zajedno ste, sve ide super, vi već razmišljate o dečici i braku i taman što ste skupili snage - on vas ostavi. Jednostavno ste gamalo uplašili, a možda čak i pritiskali za taj brak, pa je hteo da „pobegne“. Ali se opet pojavila ta čuvena „druga“, koja je verovatno imala više toga da ponudi, po njegovom ukusu...

- Prestali ste da budite emocije u njemu i ohladio se.

- Delovali ste mu kao odlična prilika, a u stvari baš i ne. Nije hteo da bude grub prema vama, pa vam je na ovaj otrcan način rekao da je kraj.

- Tokom veze je shvatio da mu se neke stvari kod vas ne sviđaju, ali vam naravno to nije rekao i dao vam šansu da prepravite to - što je možda i bolje jer bi vas samo „zavlačio“ dublje i dublje. Vi biste se zaljubili, a on bi jedva čekao da pobegne negde od vas.

- Bili ste mu zabava, jer po njemu tako treba da izgleda žena „za zabavu“ - ništa ozbiljnije nije ni nameravao, jer njegova mama zna tačno kako treba da izgleda žena za udaju i on to pomno sluša. Iskreno, i bolje je što vas je ostavio.

Muškaraca će uvek biti, tako da se nemojte zamarati pitanjima zašto, kako i zbog čega. Kada se najmanje budete nadali onaj „pravi“ će doći, koji će vam staviti do znanja da ste savršeni i da ćete biti zauvek zajedno. Ta „druga“ sa kojom je vaš bivši završio je samo bilo veštija u ubeđivanju da je najbolja, pa je zato sa njom u „srećnom“ braku.

V.R.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group