Momak u kog ste zaljubljeni se vratio svojoj bivšoj – i šta dalje?

Kada ste tek krenuli da se viđate sa njim, on je tvrdio da je preboleo svoju bivšu devojku i da uopšte više ne razmišlja o njoj.

Laknulo vam je što ste to čuli i veza je jedno vreme bila idealna. Međutim, gotovo preko noći sačekalo vas je saznanje o tome da se on VRATIO svojoj bivšoj. Iako vam je o njoj pričao sve najgore, pretvorivši je u vašim očima u čudovište, to mu izgleda ni najmanje nije smetalo da joj se vrati.

DA LI SU POSTOJALE NEKE CRVENE ZASTAVICE KOJE SU MOGLE DA VAS UPOZORE NA OVO?

Ako vam je rekao da su više puta u toku veze raskidali i mirili se, onda ste svesno zanemarili da vidite kako će se sve završiti. Parovi koji raskidaju i mire se, uprkos činjenici da su sebi i svima oko sebe obećali da ne žele više nikad ništa da imaju zajedno, obično ovakav šablon ponavljaju godinama. Da ne biste upali u ovu klopku, važno je da saznate koliko je puta vaš dečko raskidao sa svojom bivšom.

ŠTA DA URADITE AKO OPET RASKINU?

Ako on i ona prate ovaj šablon, vrlo je verovatno da će opet raskinuti. U tom bi slučaju on mogao da zakuca na vaša vrata. Najbolje bi bilo da ne otvarate. On već ima jednu nestabilnu vezu koju obnavlja i ruši svako malo, a vi verovatno ne želite da budete deo takve priče.

ŠTA AKO ONA NJEGA ZAPRAVO NE VOLI?

Ženski ego je poprilično visok. Čak možda i viši nego muški. Ako je njegova bivša otkrila da je on srećan u novoj vezi sa vama, u njoj je možda proradila crta ljubomore i poželela je malo da vam pomrsi konce. Možda ga je na ovaj način već iskoristila nekoliko puta, ali to ne znači da treba da opraštate njegov čin. Ovakav muškarac očigledno ne zna kako ljubav izgleda i nije vredan vaše pažnje.

DA LI VREDI DA ČEKATE DA UVIDI SVOJU GREŠKU?

Vremenom on će uvideti da ga ona baca i hvata poput bumeranga. Zaista bi suludo bilo da sedite i čekate da on uvidi svoju grešku, koliko god da ga volite. Ako pokušate da mu poklonite vaše poverenje i pažnju ponovo, on će u vama videti svoj odraz i to će ga odgurnuti od vas. On neće znati da ceni vašu dobrotu, na pravi način.

Ž.J.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group