Masturbacija - Top 10 saveta za žene

Novi ste u masturbiranju? Imate problema sa orgazmom? Radoznale ste da povećavate zadovoljstvo?

Ovi saveti će vam pomoći i garantovano vas zadovoljiti.

Možda vam je rečeno kada ste bili dete da je loše ili grešno, ili se možda samo osećate malo "prljavo" kada pomislite na samo-zadovoljavanje, ali mi ćemo vam reći zašto treba masturbirati.

Apsolutno nema ništa loše u masturbaciji. Svi to rade. A zašto ne? To je najsigurniji i najzdraviji oblik seksa. Nemate rizik od bolesti, ne postoji rizik od neželjene trudnoće i što je najvažnije, imaćete orgazam.

Većina žena ne doživljava orgazam vaginalno. Tako je: Obično je to orgazam stimulacijom klitorisa. Iako ima dosta ljudi koji su dovoljno dobri da znaju kako da stimuliši klitoris žene pravilno oralno ili ručno. Da bi zaista osetile potpuno zadovoljstvo u krevetu, morate da razumete svoje telo. Svaka žena je drugačija. Osim malih razlika u anatomiji, postoje velike razlike u načinima kako se žene dodiruju. Kada je reč o razumevanju svog tela u potpunosti, ne postoji zamena za masturbaciju.

Dakle, to je još jedan važan razlog zašto treba da masturbirate: Vi ćete naučiti kako da zadovoljite želje vašeg tela tako da možete češće ostvariti bolje orgazme. Još bolje, možete da delite to znanje sa svojim partnerom.

Ali prednosti se tu zaustavljaju. Ima i zdravstvenih beneficija. Lekari potvrđuju da je seks dobar za vas. Orgazam čini da se žena oseća sedam godina mlađe! Takođe, orgazmi izgrađuju imuni sistem. Da li ste ikada bile napaljene kada se oporavljate od prehlade? To je zato što vaše telo vapi za orgazmom za lekovite svrhe.

Orgazam čini da se osećati jako i samouvereno, i šalju feromone, koji privlače suprotni pol.

Predstavljano vam top 10 saveta za žene. Ovi saveti za masturbaciju su dokazani, vremenski testirani i obezbediće vam neverovatne orgazme.

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group