Koliko muškarac treba da “izdrži” u krevetu?

Da li uopšte postoji određeno vreme koliko bi muškarci trebalo da izdrže u krevetu ili ne?

Ili su žene te koje su izmislile vreme koje je potrebno da bi ih njihova jača polovina zadovoljila... Istraživači su odlučili da ispitaju ovu činjenicu i došli su do zaključka - muškarci ipak imaju neki limit i određeno vreme za koje treba da urade “sve što treba” u krevetu dok su sa svojim partnerkama.

Svaki muškarac je drugačiji i svaki može da izdrži različito vreme, a mnogi ne znaju kolika je neka “sredina”, pa su prisutni nesporazumi i različita očekivanja. Zato postoji nauka!

Generalno za muškarce seks traje kratko, između tri i sedam minuta, a maksimalno deset. Ako se ove brojke gledaju sa tačke gledišta jedne žene, one su premale i nisu zadovoljavajuće.

Prema stručnjacima, najbolji, odnosno “prava” mera za dužinu seksualnog odnosa je između sedam i trinaest minuta - bez penetracije. Penetracija bi trebalo da bude pre samog odnosa jer opušta i priprema telo za neverovatan doživljaj.

Kada bi se ocenjivalo, sedam minuta bi bilo dobro za neku prelaznu ocenu, dok bi trinaest bilo odlično i “taman”.

Pored ovih brojki, ono što bi moglo da podpomogne dužinu kvalitetnog odnosa :

1. Predigra - uvek!

Muškarci, za razliku od žena vole da preskaču predigru jer su oni vizuelni tipovi, kojima dodir i nije preterano potreban. Muškarci vole da gledaju i na taj način se uzbuđuju, dok žene više vole nežne i emotivne dodire koji će je učiniti voljenom i poželjnom.

2. Malo zabave nije na odmet

Ovo ste veroatno već i znali, ali za kvalitetan seks je potrebno malo zabave i avanture. Budite maštoviti i fleksibilni, a seks će vam biti mnogo bolji, zanimljiviji i naravno duži.

Ipak, dužina seksa ne bi trebalo da bude nikakav veliki faktor koji će uticati na vaš odnos sa partnerom. Bitno je da uživate oboje, bilo da seks traje kratko ili sat vremena...

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group