Kako više uživati u seksu kada je vruće

Letnja temperatura može pokvariti vaše erotsko raspoloženje.

Tokom leta, kada su temperature visoke, jedina želja koju istinski imamo je da se okupamo u moru. Bliski kontakt ne deluje primamljivo kada se temperatura poveća, čak iako smo naveli sve razloge zbog kojih je seks najbolji leti.

Znojenje od spoljašnje temperature, a ne od strasti trenutka nije ono što je potrebno. Imamo tri načina da uživate u „vrućim“ trenucima sa partnerom, a da pobegnete od vrućine.

Stvorite atmosferu

Da je zima to bi značilo sveće i romatično raspoloženja pored vatre. Sada više ne želite ni da razmišljate o tome, tako da prava atmosfera uključuje kontrolu klima uređaja. Podesite pravu temperaturu i učinite da vaša soba (ili bilo koja soba koju odaberete) izgleda savršeno. Pazite da ne preterate sa niskim temperaturama jer to može biti katastrofalno. Umesto klima uređaja možete da koristite i ventilator.

Istuširajte se zajedno

Ova kul alternativa ne zahteva objašnjenje. Ohladićete se uživajući u svom seksualnom odnosu.

Uključite kockice leda u igru

To je najjeftinija erotska pomoć i svi je imamo kod kuće. Kockice leda možete koristiti na mnogo različitih načina da izludite voljenu osobu promenom temperature.

Znojite se zajedno

Ako sve drugo zakaže, prepustite se. Čvrsto zagrlite svog partnera i uživajte u seksu toliko da više nije važno i ne primećujete da li ste se vi ili on preznojili. 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group