Kako poboljšati svoj seksualni život uz pomoć piva?

Seksi donje rublje, igračke, nove poze… postoji gomila načina da vaš seksualni život učinite vrelim, a sada možete dodati pivo na tu listu.

U svojoj novoj knjizi, seksolog Kat Van Kirk, ističe da pivo može mnogo pomoći ljudima u spavaćoj sobi. Na primer, može da pomogne muškarcima da istraju duže u seksualnim odnosima. Neka istraživanja su pokazala da umerena količina piva utiče na fitoestrogen ili estrogen, koji se prirodno nalazi u hmelju i koji može da pomogne u odlaganju ejakulacije.

Pogledajte neke načine da poboljšate svoj seksualni život sa pivom:

Kombinujte pivo sa hranom – afrodizijak

Ljute papričice mogu da povećaju protok krvi u penisu, kaže Van Kirk, dok ostrige imaju visok nivo cinka i aminokiselina. Pokušajte sa ostrigama, zatim pređite na neki začinjeni glavni obrok i naravno sve zalijte hladnim pivom.

Pivo nije samo za njega

Pivo ne pomaže samo muškarcima, već i ženama. Fitoestrogeni koji se nalaze u pivu (hmelju) pomoći će da se poveća libido žene i  u balansiranju hormona.

Tamno pivo

Ako vaš muškarac uživa u tamnom pivu, imate sreće. Van Kirk tvrdi da sadržaj gvožđa u tamnom pivu omogućava jaču erekciju. "Povećan nivo gvožđa pojačava nivo protoka krvi u penis, postaje čvršći, spreman za akciju i erekciju.”

Ne preterujte sa pivom

Ne zaboravite da je umerenost ključ za sve. Previše piva može da stvori promene u hormonima koje negativno utiču na seksualnu želju i sposobnost muškarca, kaže Van Kirk. Stvarna količina piva koja može da poboljša seks varira od osobe do osobe, ali studije pokazuju da jedna do tri flaša piva dnevno mogu da naprave veliku razliku.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group