Kako možete da znate da ste mu zapravo POLU-DEVOJKA?

Skoro devojka, bivša devojka, devojka s povlasticama – imamo toliko termina za opisivanje svake pojedinačne situacije u vezi i van nje.

Istini na volju, imamo ih i previše, zbog čega nam zaista nije bio potreban još jedan. Ali, nedavno se pojavio (nažalost) novi termin koji je već postao popularan, jer se čini da su ga mnogi muškarci jedva dočekali. U pitanju je „polu-devojka“. Dakle, ako ste mu polu-devojka, to bi značilo da se zabavljate, ali da mu niste zapravo devojka odnosno ne zvanično.

Ponekad je zaista teško napraviti razliku između toga da ste nekom zvanično devojka i toga da vas etiketira kao polu-devojku. Gde nastaje problem? Vrlo lako bi se vaš momak mogao ponašati kao da ste u zvaničnoj vezi, ali da još uvek niste dovoljno ubeđeni da možete sebe da nazovete njegovom devojkom. Kako biste utvrdili da li se nalazite u stvarnoj vezi ili ste mu polu-devojka, obratite pažnju na znake iz naše galerije.

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group